Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: «Καυτές» πόζες στη Μύκονο με φιλενάδες της – «Ώριμη και λαμπερή» δηλώνει η influencer

Η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να εντυπωσιάσει για ακόμα μία χρονιά στην αγαπημένη της Μύκονο

Ιωάννα Τούνη και Μύκονος πηγαίνουν μαζί τα περισσότερα καλοκαίρια και αυτή η «παράδοση» τηρήθηκε και φέτος. Η influencer και επιχειρηματίας, είχε βρεθεί προ ημερών στο νησί των Ανέμων, για τις ανάγκες φωτογραφήσεων που έκανε για το brand της. 

Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα που τράβηξε με τις φίλες της. Η Μύκονος ήταν το νησί που επέλεξαν και όπως φαίνεται από τις εικόνες, τα πέρασαν υπέροχα.

Σε κάποια στιγμιότυπα, οι γυναίκες εμφανίζονται πάνω σε ένα σκάφος να τρώνε και να χορεύουν, ενώ σε άλλη φωτογραφία, η Ιωάννα Τούνη ποζάρει στην κάμερα με ένα μαύρο μπικίνι.

Στη λεζάντα, με την οποία θέλησε να συνοδεύσει την ανάρτησή της, η Instagrammer έγραψε: «Τρέχουσα κατάσταση: ευγνώμων, ώριμη και λαμπερή».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Λίγες μέρες μετά από αυτές τις εικόνες, ήρθε η εξομολόγηση που έκανε η Ιωάννα Τούνη για το διαζύγιο από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος έβλεπε εμένα και τον Δημήτρη ως ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Αυτά που ανέβαζα τον πρώτο χρόνο, δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που ανέβαζα τον τελευταίο χρόνο. Όταν χώρισα εισέπραξα πολύ θετικά μηνύματα», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η influencer.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα