Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ιρίνα Σάικ: Selfies με μπικίνι, μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Κάνιε Γουέστ

Ιρίνα Σάικ: Selfies με μπικίνι, μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Κάνιε Γουέστ

Το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε με αποκαλυπτικό μπικίνι, μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον αμερικανό ράπερ Κάνιε Γουέστ.

H Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ βάζει ακόμη μια φορά φωτιά στο Instagram. Η Ιρίνα Σάικ, με το «δολοφονικό» σώμα που διαθέτει, κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram προκαλεί σεισμό, και αυτή τη φορά ίσως το πήγε και ένα βήμα παρακάτω…

Το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε με αποκαλυπτικό μπικίνι, δείχνοντας στους εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους της τα… κάλλη της, ενώ στις λεζάντες που συνοδέυουν τις φωτογραφίες, αρκείται να σημειώσει με νόημα:

«Δεν είμαι τόσο καλή, όσο στις λήψεις».

Αυτές οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες έρχονται λίγες μόλις μέρες μετά τις φήμες που θέλουν το μοντέλο να είναι ζευγάρι με τον Αμερικανό ράπερ Κάνιε Γουέστ.

Οι φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους ξεκίνησαν βέβαια τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν διάφορα μέσα ενημέρωσης έγραφαν ότι η Ιρίνα Σάικ και η Κάνιε Γουέστ είχαν βγει ραντεβού. Εκείνοι, από την πλευρά τους πάντως, τα διέυεψαν.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Ο Κάνιε Γουέστ και η Ιρίνα Σάικ έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, καθώς το 2010 η ρωσίδα καλλονή συμμετείχε στο βίντεο κλιπ του για το τραγούδι “Power”.

Το 2012 το διάσημο μοντέλο είχε περπατήσει στην πασαρέλα του Paris Fashion Week για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας του Κάνιε Γουέστ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις