Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ιταλία: Η Κιάρα Φεράνι «τζόκερ» στο εξώφυλλο του περιοδικού L’ Espresso

Ιταλία: Η Κιάρα Φεράνι «τζόκερ» στο εξώφυλλο του περιοδικού L’ Espresso
ΑΠΕ ΜΠΕ

Την Κιάρα Φεράνι παρουσιάζει το ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό L’ Espresso στο τελευταίο του εξώφυλλο. Η φωτογραφία της έχει υποστεί επεξεργασία που κάνει τη διάσημη influencer να μοιάζει με τζόκερ.

Όπως έγινε γνωστό, η influencer Κιάρα Φεράνι «εξουσιοδότησε τους δικηγόρους της να αξιολογήσουν τη δυνατότητας προσφυγής σε κάθε ένδικο μέσο, συμπεριλαμβανομένου του αιτήματος χρηματικής αποζημίωσης για πρόκληση περιουσιακής ζημίας και μη, κατά της εταιρίας που εκδίδει το L’ Espresso».

«Ένα πολυσύνθετο δίκτυο εταιριών, μια ατέλειωτη σειρά από μερίδια μετοχών. Με ιδιαίτερους εταίρους, μάνατζερ υπό έρευνα και εργαζόμενους με χαμηλές απολαβές, η ινφλουένσερ ηγείται μιας αυτοκρατορίας όπου η διαφάνεια δεν αποτελεί συνήθεια», έγραψε το περιοδικό.

Ο σύζυγός της Ιταλίδας influencer, ο ραπ τραγουδιστής Φέντετς, απάντησε εξοργισμένος ότι «τώρα περιμένει από το συγκεκριμένο περιοδικό, να ξεκινήσει έρευνα στην οποία να ασχοληθεί με τις δραστηριότητες και το παρελθόν του εκδότη του, του ιδιοκτήτη εταιριών του πετρελαϊκού τομέα, Ντονάτο Αματούρο».

Ο Φέντετς, με τη σειρά του, ανάρτησε στο διαδίκτυο φωτογραφία στην οποία ο Αματούρο μοιάζει με τζόκερ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις