Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ιβάν Σβιτάιλο: «Ξεκίνησα να μαθαίνω ελληνικά βλέποντας τη “Λάμψη”»

Ιβάν Σβιτάιλο: «Ξεκίνησα να μαθαίνω ελληνικά βλέποντας τη “Λάμψη”»
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, την απώλεια του πατέρα του αλλά και την κατάχρηση του αλκοόλ μίλησε ο Ιβάν Σβιτάιλο στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Ο γνωστός χορευτής αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια που έζησε στην Ελλάδα μετά τον ερχομό του από τη γενέτειρά του, Ρωσία. Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε για την επιλογή του να μάθει μπαλέτο και το γεγονός ότι ήταν «ταμπού» αλλά και για τον θάνατο του πολυαγαπημένου του πατέρα πράγμα που τον έκανε να χρησιμοποιήσει ως διαφυγή το αλκοόλ. 

Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε ποιο ήταν το ξεκίνημά του στο να μάθει την ελληνική γλώσσα.

«Είναι κάτι που δεν συνηθίζεται το μπαλέτο. Εμείς στη Ρωσία είχαμε άλλες βάσεις για το τι είναι το κανονικό», είπε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Και συνέχισε: «Ξεκίνησα να μαθαίνω Ελληνικά βλέποντας τη “Λάμψη”. Ήταν ένα ξεκίνημα. Προφανώς θέλοντας ή μη, η μάνα μου έβλεπε τη σειρά, δεν έβλεπα εγώ “Λάμψη”».

Για την καθημερινότητα με τη σύζυγό του: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τσακωθείς. Δεν υπάρχει… αυτό με την καθαριότητα, ειδικά στο σπίτι μου, είναι καθημερινό μαρτύριο», παραδέχτηκε ο χορευτής και ηθοποιός.

Κλείνοντας αποκάλυψε: «Η απώλεια του πατέρα μου με στιγμάτισε, βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ. Φοβούμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου και ίσως πράγματα που κουβαλούσα από μικρός».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις