Lifestyle

Ιβάν Σβιτάιλο: «Ξεκίνησα να μαθαίνω ελληνικά βλέποντας τη “Λάμψη”»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, την απώλεια του πατέρα του αλλά και την κατάχρηση του αλκοόλ μίλησε ο Ιβάν Σβιτάιλο στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Ο γνωστός χορευτής αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια που έζησε στην Ελλάδα μετά τον ερχομό του από τη γενέτειρά του, Ρωσία. Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε για την επιλογή του να μάθει μπαλέτο και το γεγονός ότι ήταν «ταμπού» αλλά και για τον θάνατο του πολυαγαπημένου του πατέρα πράγμα που τον έκανε να χρησιμοποιήσει ως διαφυγή το αλκοόλ. 

Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε ποιο ήταν το ξεκίνημά του στο να μάθει την ελληνική γλώσσα.

«Είναι κάτι που δεν συνηθίζεται το μπαλέτο. Εμείς στη Ρωσία είχαμε άλλες βάσεις για το τι είναι το κανονικό», είπε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Και συνέχισε: «Ξεκίνησα να μαθαίνω Ελληνικά βλέποντας τη “Λάμψη”. Ήταν ένα ξεκίνημα. Προφανώς θέλοντας ή μη, η μάνα μου έβλεπε τη σειρά, δεν έβλεπα εγώ “Λάμψη”».

Για την καθημερινότητα με τη σύζυγό του: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τσακωθείς. Δεν υπάρχει… αυτό με την καθαριότητα, ειδικά στο σπίτι μου, είναι καθημερινό μαρτύριο», παραδέχτηκε ο χορευτής και ηθοποιός.

Κλείνοντας αποκάλυψε: «Η απώλεια του πατέρα μου με στιγμάτισε, βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ. Φοβούμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου και ίσως πράγματα που κουβαλούσα από μικρός».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
«Spider-Man: Brand New Day»: Σταθερά στην κορυφή του αμερικανικού box office με έσοδα 855 εκατ. δολαρίων
Είναι η τέταρτη ταινία που σπάει το φράγμα των 800 εκατομμυρίων δολαρίων στη Βόρεια Αμερική, ενώ αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην τρίτη θέση των εμπορικότερων κυκλοφοριών όλων των εποχών στο αμερικανικό box office
Εικόνα από την ταινία «Spider-Man: Brand New Day»