Lifestyle

J. Lawrence: Μετά το Oscar, tο “ύποπτο” τσιγάρο στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου

Αγνώριστη έγινε η Jennifer Lawrence μετά την παραλαβή του Oscar Καλύτερου Γυναικείου ρόλου...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ήταν αναμφίβολα η μεγάλη σταρ της λαμπερής βραδιάς των Oscars που συγκέντρωσε τα φώτα των φωτογράφων τόσο με το Βραβείο Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία “Οδηγός Αισιοδοξίας”, όσο και για την εντυπωσιακή τούμπα της. Ο λόγος για της Jennifer Lawrence που δεν αποτελεί μια από τις συμβατικές ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

 

Η 22χρονη Jennifer, μετά το Χρυσό Αγαλματίδιο, πήγε Χαβάη για τα γυρίσματα της ταινίας “Hunger of Games” και εκεί οι παπαράτσι την απαθανάτιζα να καπνίζει ένα “ύποπτο” στριφτό τσιγάρο και να πίνει κρασί με την κολλητή της.

 

Η νεαρή ηθοποιός είπε να χαλαρώσει λίγο, αλλά λογάριασε χωρίς τους φωτογράφους. Δεν είναι άλλωστε, η πρώτη φορά που η Jennifer την πατά με τους φωτογράφους, αφού μετά την τούμπα, το γύρω των ΜΜΕ είχε κάνει και η φωτογραφία με την άσεμνη χειρονομία της.

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Νέα ήττα για την Μπλέικ Λάιβλι: Απορρίφθηκε το αίτημα της για κάλυψη των δικαστικών εξόδων μετά τον συμβιβασμό με τον Τζάστιν Μπαλντόνι
Η ίδια έχει ζητήσει, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ακόμα και τριπλασιασμό των αποζημιώσεων, καθώς και επιβολή ποινικών αποζημιώσεων
Μπλέικ Λάιβλι