Lifestyle

Κ. Παπουτσάκη: Πρωτοχρονιά στην αγκαλιά του συζύγου της, Π. Πιλαφά!

Η κοιλίτσα της πλέον φαίνεται!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε περίπου πέντε μήνες η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι! Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο ο γιος τους. Παρόλα αυτά, τόσο η ηθοποιός όσο και ο επιχειρηματίας προτιμούν να μην κάνουν δημόσιες δηλώσεις γι’ αυτό.

Η χαρά τους όμως δύσκολα κρύβεται όπως και η κοιλίτσα της Κατερίνας που έχει αρχίσει και φουσκώνει! Ο Παναγιώτης την προσέχει πολύ και την φροντίζει ενώ δεν την αφήνει λεπτό μόνη της από την ώρα που έμαθαν το χαρμόσυνο γεγονός.

Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να μην είναι μαζί και την Πρωτοχρονιά. Ο επιχειρηματίας έπαιζε μουσική στο μπαράκι που διατηρεί στο Μοναστηράκι οπότε και η μέλλουσα μανούλα βρέθηκε στο πλευρό του.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σάκης Ρουβάς – Κατερίνα Λιόλιου: Ξεκίνησαν τη σεζόν με μία εντυπωσιακή πρεμιέρα στο «Έναστρον» – Βίντεο από το εκρηκτικό ντουέτο
Ο Σάκης Ρουβάς και η Κατερίνα Λιόλιου θα υποδέχονται το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τις διαφορετικές μουσικές τους ταυτότητες
Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Σάκης Ρουβάς