Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Κ. Στικούδη: Με έχουν κατηγορήσει ότι έχω σεξουαλικές προτιμήσεις για το ίδιο φύλο!

Καλεσμένη του Γ. Σατσίδη αυτή την εβδομάδα, η Κ. Στικούδη ανοίγει την καρδιά της και μιλά για την προσωπική της ζωή, τον dj Ricco, το τέλος του Mega Star, αλλά και την άβολη στιγμή στο Just the 2 of us μετά τον σόκιν χαρακτηρισμό του Ν. Μίχα!

Καλεσμένη του Γιώργου Σατσίδη αυτή την εβδομάδα, η Κατερίνα Στικούδη ανοίγει την καρδιά της και μιλά για την προσωπική της ζωή, τον dj Ricco, το τέλος του Mega Star, αλλά και την άβολη στιγμή στο Just the 2 of us μετά τον σόκιν χαρακτηρισμό του Νίκου Μίχα!

Για την προσωπική της ζωή είπε: Είναι ωραίο πράγμα να σου λένε ωραία λόγια. Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Πραγματικά το λέω συνέχεια, θα ανακοινώσω κάτι μόνο όταν το νιώθω. Έχει πάρει τόση έκταση που θα το κάνω με δελτίο τύπου!!! Ο Dj Rico είναι ευφυέστατος, πανέξυπνος, είναι φίλος μου.
Δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δεν το κάνω εσκεμμένα ότι είμαι κουλτούρα, απλά δεν θέλω!
Έχει τύχει να διαβάσω δημοσιεύματα, ότι επειδή δεν ανακοινώνω αν ειμαι με κάποιον ή όχι, ότι έχω άλλες προτιμήσεις σεξουαλικές..με το ίδιο φύλο. Απίστευτό! Γενικά δεν κατακρίνω τίποτα. Ο καθένας μπορεί να κάνει τίποτα. Δεν υπάρχουν κανόνες ούτε στην αγάπη ούτε στο σεξ.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε