Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καίτη Φίνου: Γνωστός ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε

Καίτη Φίνου: Γνωστός ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε

Καλεσμένη στην εκπομπή του ANT1, «Το Πρωινό» βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Καίτη Φίνου.

Η ίδια μίλησε άφησε τους παρουσιαστές με το στόμα ανοιχτό λέγοντας πως κάποτε την πήρε τηλέφωνο ένας γνωστός ηθοποιός, ο οποίος βογκούσε στην άλλη άκρη του τηλεφώνου.

Η Καίτη Φίνου είπε πως όταν η ίδια ήταν σε ηλικία 46 ετών, ο ηθοποιός, ο οποίος είναι ένας από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για άλλες υποθέσεις, την κάλεσε στο τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου είπε: «Στα 40 τόσα μου, δέχτηκα τηλεφώνημα από πασίγνωστο ηθοποιό… βογκούσε. Βογκούσε κι εγώ νόμιζα ότι είχε χτυπήσει.

Εκείνη την ώρα έπαιζα μπιρίμπα με τρεις φίλες, βλέπω το όνομα και λέω «Τι θέλει; Εγώ έχω να μιλήσω με αυτόν τον άνθρωπο…». Κι άρχισε να βογκάει «Καίτη! Καίτη!» κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε. Α

υτοϊκανοποιούταν και όταν άκουσα και το τέλος που το είπε καθαρά… Το μόνο που έκανα όταν το έκλεισα, κοιτάω τα κορίτσια και κάνω μπλιαχ… Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ήμουν 46-47″.

Μάλιστα μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Επειδή μάθαμε και το όνομα εμείς, δεν περιμέναμε κάτι άλλο δηλαδή, το πιστοποιήσαμε».

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως όταν ήταν μόλις 16 ετών έπεσε θύμα βιασμού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις