Lifestyle

Καίτη Φίνου: Μεγάλοι δημοσιογράφοι έγραφαν ψέματα γιατί ήταν καψούρηδες μαζί μου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τα ψέματα που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για εκείνη μίλησε η Καίτη Φίνου και αποκάλυψε γιατί κάποιοι τα έγραφαν.

Ανάμεσα σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αλλά δεν ήταν αλήθεια και η… ιστορία πως σύντροφός της την άφησε γυμνή στο Σούνιο, είπε η Καίτη Φίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν.

Είναι αλήθεια πως στο παρελθόν δεχόσασταν έντονο φλερτ από γυναίκες;

Δεν έδινα σημασία γιατί πάντα ήμουν με κάποια σχέση. Υπήρχαν δημοσιογράφοι μεγάλα ονόματα, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή και μου είχαν πει ότι επειδή δεν ήμουν ποτέ ελεύθερη, έγραφαν τα χειρότερα για μένα. Δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι έγραφαν αυτά τα ψέματα, τις κακοήθειες επειδή ήταν καψούρηδες μαζί μου, αλλά εγώ τύχαινε να είχα σχέση

Ποιο είναι το χειρότερο ψέμα που έχει γραφτεί για εσάς;

Πολλά. Είχαν γράψει ότι είχα σχέση με δημοσιογράφο, ο οποίος με πήγε μέχρι το Σούνιο και με έγδυσε, μου πήρε τα ρούχα και με άφησε να περπατήσω γυμνή. Γράφτηκε στον «Θησαυρό». Δεν κινήθηκα νομικά, γιατί πράγματι είχα σχέση με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο.

Κάποτε, γύρω στο 2000, μου έδιναν πολλά χρήματα για να γράψω μια σειρά βιβλίων για να μπουν σε εφημερίδα με τα όσα έχω ζήσει. Δεν ήθελα να ξεφτιλίσω όμως κανέναν.

Σκέψου ότι την περίοδο του metoo μου έκαναν πρόταση να πάω περιοδεία και, όταν έμαθα ότι θα ήταν κάποιος που απλώς είχε ακουστεί το όνομα του, δεν δέχθηκα να πάω.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γωγώ Μαστροκώστα: «Ο Τραϊανός Δέλλας έφευγε με την τελευταία πτήση για Αθήνα και επέστρεφε το πρωί άυπνος για να την δει για λίγες ώρες»
«Ήθελε να είναι δίπλα στην αγαπημένη του Γωγώ έστω λίγες ώρες. Τελικά άφησε την προπονητική και τον ΟΦΗ για να στηρίξει τη γυναίκα του, Μεγάλε Τραϊανέ συλλυπητήρια» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Μανώλης Αλεξάκης
Ο Τραϊανός Δέλλας 33
Η συγκινητική ανάρτηση του Τραϊανού Δέλλα με το «αντίο» στην Γωγώ Μαστροκώστα - «Όσο μακριά και να πετάξεις η αγάπη μου θα σε φτάνει»
«Ευχαριστώ τον θεό που μου χάρισε έναν από τους αγγέλους του για να με συντροφεύει όλα αυτά τα χρόνια και να με κάνει καλύτερο άνθρωπο», έγραψε ο σύζυγός της
Τραϊανός Δέλλας-Γωγώ Μαστροκώστα 30