Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Καλλιστεία 2023: Η επίσημη φωτογράφιση των φιναλίστ και οι προσδοκίες για θέση στα «Miss Υφήλιος»

Καλλιστεία 2023: Η επίσημη φωτογράφιση των φιναλίστ και οι προσδοκίες για θέση στα «Miss Υφήλιος»

Για Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2023 έκαναν τους προκριματικούς τους με 50 κορίτσια και 30 αγόρια από όλη την Ελλάδα.

Ο θεσμός όρισε για πρώτη φορά από φέτος μια επιτροπή προκριματικών, την οποία αποτελούσαν ειδικοί επαγγελματίες, που γνωρίζουν τα κριτήρια ομορφιάς αλλά και προσωπικότητας που πρέπει να έχει κάθε φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό.

Μετά την επιλογή των τελικών υποψηφίων: 18 κορίτσια και 12 αγόρια ακολούθησε ένα πλήρες πρόγραμμα διημέρου, στο οποίο υλοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS 2023, αλλά και η βιντεοσκόπηση των συμμετεχόντων με τα προσωπικά τους βίντεο να συστήνονται στον κόσμο.

Σύμφωνα μάλιστα με τους διοργανωτές, το φετινό επίπεδο των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas ξεπερνά κάθε προηγούμενη χρονιά και οι προσδοκίες για μια δυναμική θέση της Ελλάδας στα MISS ΥΦΗΛΙΟΣ 2023 είναι πιο ορατή από ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το 2023, θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στα ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ 2023,η STAR GS HELLAS 2023, στο ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ.

Ο πρόεδρος των καλλιστείων, Γιώργος Κούβαρης είπε μεταξύ άλλων ότι

«Φέτος για τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2023 είναι η χρονιά της Γης, των καρπών και των λουλουδιών. Όλα είναι εμπνευσμένα από εκεί. Το φετινό επίπεδο ξεπερνά κάθε προηγούμενη προσδοκία».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις