Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Καλομοίρα: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε από τα backstage του Madwalk!

Καλομοίρα: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε από τα backstage του Madwalk!

Η Καλομοίρα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της που βρέθηκε στην Αθήνα, και δεν σταμάτησε να κάνει κοινοποιήσεις στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες η Καλομοίρα. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή το MadWalk 2019 by Serkova – The Fashion Music Project που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Η Καλομοίρα όμως δεν ήρθε μόνη, φυσικά ήταν μαζί της και ο σύζυγος της Γιώργος Μπρούσαλης, με τον οποίο έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια.

Η Καλομοίρα ξεχώρισε από το πρώτο κιόλας λεπτό τραγουδώντας Ariana Grande και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Καθ’ ολη την διάρκεια της νύχτας, η Καλομοίρα, είχε δίπλα της τους αγαπημένους της φίλους και τον σύζυγο της με τον οποίο τράβηξε πολλές φωτογραφίες.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη που γύρισε στην Ελλάδα και δεν σταμάτησε να κάνει κοινοποιήσεις στον λογαριασμό της στο instagram. Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφίες από τα backstage του Madwalk, στις οποίες πόζαρε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις