Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Καμίλα Καμπέγιο και Τζέιμς Κόρντεν κάνουν flash mob σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες

Καμίλα Καμπέγιο και Τζέιμς Κόρντεν κάνουν flash mob σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες

Χαμό έκαναν η Καμίλα Καμπέγιο και ο Τζέιμς Κόρντεν σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες το Σαββατοκύριακο. Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής και η γνωστή τραγουδίστρια έκαναν flash mob και δημιούργησαν και κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προβολής του remake της ταινίας «Σταχτοπούτα» (Cinderella) που θα είναι διαθέσιμη από το Amazon Prime Video από τις 3 Σεπτεμβρίου. Ο Τζέιμς Κόρντεν χόρεψε φορώντας ένα γιγάντιο κοστούμι ποντικού και η Καμίλα Καμπέγιο τραγουδούσε την επιτυχία του 1999 της Τζένιφερ Λόπεζ «Let’s Get Loud».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι σκηνές στις οποίες συμμετείχαν οι Μπίλι Πόρτερ και Ίντινα Μένζελ γυρίστηκαν για το επόμενο επεισόδιο του βραδινού σόου – The Late Late Show with James Corden, καθώς ανάλογες εκπλήξεις είχε ετοιμάσει ο παρουσιαστής με αφορμή την κυκλοφορία των ταινιών Frozen, Aladdin και The Greatest Showman.

Δείτε τους:

Κάποιοι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος. «Σκεφτείτε να αργείτε για τη δουλειά, επειδή ο Τζέιμς Κόρντεν εμφανίζεται μπροστά σας με κοστούμι ποντικού» έγραψε ένας χρήστης του στο Twitter.

«Ήρθα ειδικά στο Λος Άντζελες για να φύγω μακριά από τον Τζέιμς Κόρντεν και τώρα χορεύει με κοστούμι ποντικού μπροστά από το αυτοκίνητό μου» έγραψε αστειευόμενος ένας άλλος χρήστης σημειώνοντας ότι δεν είναι πολύ έξυπνος τρόπος για την προβολή μιας ταινίας.

Δείτε τους:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις