Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κάνιε Γουέστ: Φήμες ότι παντρεύτηκε 2 μήνες μετά το διαζύγιο με την Κιμ Καρντάσιαν

Κάνιε Γουέστ: Φήμες ότι παντρεύτηκε 2 μήνες μετά το διαζύγιο με την Κιμ Καρντάσιαν
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

«Φουντώνουν» οι φήμες ότι ο Κάνιε Γουέστ παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, μόλις 2 μήνες αφότου εκδόθηκε το διαζύγιό του με την Κιμ Καρντάσιαν, με τους παπαράτσι να τον «τσακώνουν» μαζί με τη φημολογούμενη νέα σύζυγό του αλλά και με δαχτυλίδι στο χέρι του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το TMZ, που επικαλείται πηγές των… νεόνυμφων, η δεύτερη σύζυγος του Κάνιε Γουέστ είναι η Μπιάνκα Σένσορι από την Αυστραλία, η οποία εργάζεται ως σχεδιάστρια των Yeezy (της μάρκας παπουτσιών και ρούχων με την υπογραφή του ράπερ) εδώ και πολλά χρόνια.

Αν και έκαναν μια γαμήλια τελετή, ο Κάνιε Γουέστ και η νέα του «σύζυγος» δεν υπέγραψαν κάποιο πιστοποιητικό γάμου για να επισημοποιήσουν τα δεσμά τους. Αντίθετα, ο ράπερ φάνηκε να φοράει ένα δαχτυλίδι, το οποίο αποτελεί την «αφοσίωσή του στη Μπιάνκα», δηλώνουν στο TMZ οι πηγές.

Μάλιστα, μόλις τον περασμένο μήνα ο Κάνιε Γουέστ κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, με τίτλο «Censori Overload», το οποίο φαίνεται ότι είναι αφιερωμένο στη νέα του σύζυγο. Ωστόσο, οι στίχοι δεν φαίνονται να συνδέονται με το… love story τους, παρά μόνο ένας.

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία τους στο Instagram με emoji γαμήλιου δαχτυλιδιού στη λεζάντα:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bianca Censori (@biancacensori_official)

Το TMZ αναφέρει ότι στο τραγούδι «Censori Overload» υπάρχει ο στίχος: «Η Βίβλος λέει ότι δεν επιτρέπεται το σεξ πριν τον γάμο», οπότε ίσως αυτός να είναι ένας από τους λόγους που ο Κάνιε Γουέστ ήθελε να παντρευτούν…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις