Lifestyle

Κάρλα Μπρούνι: «Άγγελος» της Victoria’s Secret στα 56 της – Η εκθαμβωτική εμφάνιση στην πασαρέλα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μαγνητίζει και στα 56 της η Κάρλα Μπρούνι! Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και super model περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret.

Φορώντας μαύρα δαντελωτά εσώρουχα με φτερά αγγέλου, η 56χρονη Κάρλα Μπρούνι απέδειξε στην εκδήλωση μόδας της Victoria’s Secret 2024 στη Νέα Υόρκη ότι η γοητεία και η ομορφιά δεν έχουν ηλικία.

Αφήνοντας άφωνο το κοινό, η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας σάρωσε την πασαρέλα του σόου του κορυφαίου brand εσωρούχων.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

VICTORIAS SECRET REUTERS

Πολλά διάσημα μοντέλα περπάτησαν στη νεοϋορκέζικη σκηνή της Victoria’s Secret, αλλά εκείνη που ξεχώρισε ήταν η Κάρλα Μπρούνι, η οποία παραμένει μία από τις πιο σέξι και εντυπωσιακές γυναίκες στον πλανήτη.

φωτογραφία: REUTERS/Andrew Kelly

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αλέξανδρος Τσουβέλας για Γιώργο Μαζωνάκη: «Με σοκάρουν αυτοί που βάζουν το κέρδος πιο πάνω από την ανθρώπινη ζωή»
«Και εμένα με εκνευρίζει πάρα πολύ όταν κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται ένα τραγικό πράγμα που βιώνουμε όλοι για να μιλήσουν αυτοί για τον εαυτό τους», είπε ο κωμικός
Αλέξανδρος Τσουβέλας
Σταμάτης Γονίδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Απορώ ενώ ήταν τόσο πανέξυπνος πώς τον παραμύθιασαν, πιάστηκε κορόιδο από αυτά τα λαμόγια»
Αναστάτωση είχε προκαλέσει σχόλιο του Σταμάτη Γονίδη για τον Γιώργο Μαζωνάκη με εκείνον να αναφέρει ότι «Εμείς είμαστε καλά, αυτός...
Γιώργος Μαζωνάκης-Σταμάτης Γονίδης 12