Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κασσελάκης: Οι πανάκριβες βέρες του με τον Τάιλερ – «Δείτε τις, νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα»

Κασσελάκης: Οι πανάκριβες βέρες του με τον Τάιλερ – «Δείτε τις, νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα»

«Ορίστε, δείτε τη βέρα μου, νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης από τη Νέα Υόρκη, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 για την εκπομπή «Το Πρωινό», αφού πρώτα τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο σύζυγός του, Τάιλερ, «έχουν σκυλοβαρεθεί την υπερέκθεση».

Στη συνέχεια, η εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε τις πανάκριβες βέρες του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πάμε Δανάη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του επέλεξαν ίσως την πιο διάσημη βέρα στον κόσμο, τις βέρες Love του Οίκου Cartier.

 

«Μας κυνηγάνε λες και δεν έχουν τι άλλο να κάνουν»

Την ίδια ώρα, την απέχθειά του στην υπερέκθεση που βιώνει τόσο ο ίδιος όσο και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ αποκάλυψε ο κ. Κασσελάκης.

 «Η υπερέκθεση; Τη σιχαίνομαι. Έχουμε σκυλοβαρεθεί, εγώ κι ο Τάιλερ. Μας κυνηγάνε λες κι δεν έχουν τι άλλο να κάνουν» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στη Νέα Υόρκη.

«Απ’ όλον τον κόσμο που μας παρακολουθεί, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την υπερέκθεση. Δεν είναι επιλογή μου, δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για την Ελλάδα. Αλλά να ξέρετε ότι η καρδιά μας ανήκει στη σωστή μεριά της ιστορίας», συμπλήρωσε.

 

«Θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας. Στον τόπο μου. Ο Τάιλερ έχει υιοθετήσει τον τόπο μου. Άρα συνεπώς είναι και τόπος μας. Έχουμε πάει στον “Ευαγγελισμό” μαζί, είδε τους νοσηλευτές από τις ΜΕΘ, είδε τις αναλογίες νοσηλευτών – ασθενών έχει εμπειρία», είπε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις