Παρασκευή, 23 Φεβ.
14oC Αθήνα

Κατερίνα Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: Δεν ήθελα να γίνει γνωστό πριν νιώσω σίγουρη

Κατερίνα Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: Δεν ήθελα να γίνει γνωστό πριν νιώσω σίγουρη
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

“Εντάξει, αυτό δεν ήταν ακριβώς στο χέρι μας τελικά, δεν το ελέγξαμε ακριβώς. Αφού πήγε πολύ ωραία μετά, δεν με νοιάζει” δήλωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας (11.12.2023) και μίλησε για τη σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και αν θα ήθελε να την επισημοποιήσουν με έναν γάμο.

“Δεν φοβήθηκα. Το μόνο που ήθελα ήταν να μην γίνει γνωστό πριν νιώσω ότι σίγουρα θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο για πολύ καιρό μαζί του. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι είναι μία πολύ όμορφη σχέση.

Εντάξει, αυτό δεν ήταν ακριβώς στο χέρι μας τελικά, δεν το ελέγξαμε ακριβώς. Αφού πήγε πολύ ωραία μετά, δεν με νοιάζει. Είμαστε μαζί 6 χρόνια περίπου” ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

 

“Ενώ μπορεί να είμαι αγχωτικός άνθρωπος στα καθημερινά ή και για μικρά πραγματάκια που αγχώνομαι πάρα πολύ και θα ήθελα να το δουλέψω, για τα μακροπρόθεσμα κι ουσιαστικά νιώθω ότι η ζωή κάπως θα με οδηγήσει.

Θα γίνουν όλα έτσι όπως πρέπει.

Έχει λειτουργήσει πάρα πολύ το γεγονός ότι έχω βάλει πάρα πολλά, υπέροχα, υπέρλαμπρα και καταπληκτικά νυφικά στη ζωή μου, οπότε έχω δει πολλές φορές τον εαυτό μου νύφη και έχω ζήσει το παραμύθι που όλες οι γυναίκες θέλουν φαντάζομαι και δεν έχω την ανάγκη να γίνω η πρωταγωνίστρια της βραδιάς” συνέχισε η Κατερίνα Γερονικολού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις