Lifestyle

Κατερίνα Γερονικολού σε Γιάννη Τσιμιτσέλη: Θα είσαι για πάντα το καλοκαίρι μου

«Oh Captain My Captain. Χρόνια Πολλά…!!!», έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού για τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Για να ευχηθεί στον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη, που έσβησε 43 κεράκια στην τούρτα του, η Κατερίνα Γερονικολού ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός στις φωτογραφίες φαίνεται να έχει ξαπλώσει στα πόδια του συντρόφου της ενώ βρίσκονται πάνω σε ένα σκάφος. Οι δυο τους γελάνε και κοιτάζονται τρυφερά.

«Θα είσαι για πάντα το καλοκαίρι μου», συμπλήρωσε στη λεζάντα της ανάρτησης, και «έλιωσε» το Instagram από τον έρωτά τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou)

Με αρκετό χιούμορ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από τα γενέθλιά του, στο οποίο σβήνει τα κεράκια της τούρτας με κακή διάθεση.

Στη λεζάντα εξηγεί τον λόγο που είναι στεναχωρημένος, αναφέροντας την ήττα της εθνικής ομάδας από τον Καναδά, στους Ολυμπιακούς αγώνες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis)

«Χρόνια μου πολλά λοιπόν !!! Να κέρδιζε και η Εθνική τον Καναδά θα ήταν ωραίο δώρο αλλά προχωράμε (το λέω για το υπέροχο κέφι μου σε αυτό το βίντεο)» έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σάλος με αγοραπωλησία προσωπικών αντικειμένων της Βέφας Αλεξιάδου σε παζάρι στον Ελαιώνα - «Τα αγόρασα γιατί είχαν χαμηλή τιμή»
Ο άνθρωπος που πουλούσε τα αντικείμενα της 91χρονης ζητούσε 150 ευρώ και αποκάλυψε ότι τα αγόρασε σε πολύ χαμηλή τιμή σε παζάρι στον Ελαιώνα, στη συνέχεια ωστόσο, απέσυρε την αγγελία
Βέφα Αλεξιάδου
3
Sean «Diddy» Combs: Αθώος για sex trafficking και εγκληματική οργάνωση – Γλίτωσε τα ισόβια
Ο Αμερικανός ράπερ και παραγωγός αντιμετώπιζε 5 κατηγορίες και κρίθηκε ένοχος για «μεταφορά για σκοπούς πορνείας» σε δύο περιπτώσεις - Αναλυτικά η ετυμηγορία - Η εισαγγελέας θα ζητήσει την ανώτατη ποινή των 20 ετών
Sean «Diddy» Combs: Αθώος για sex trafficking και εγκληματική οργάνωση – Γλίτωσε τα ισόβια
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
5