Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Απόδραση στην Πάρο με το νέο της σύντροφο

Ξέγνοιαστες στιγμές στην Πάρο περνάει η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τον νέο της σύντροφο Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις απολαμβάνει την ευτυχία και στην προσωπική της ζωή καθώς το τελευταίο διάστημα της έχει χτυπήσει και πάλι την πόρτα ο έρωτας.

Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το TLIFE η Κατερίνα Καινούργιου εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι ερωτευμένη με τον 35χρονο επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή, με τον οποίο γνωρίζονταν σε φιλικά πλαίσια ωστόσο, η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε ένα πολύ όμορφο ειδύλλιο.

Μετά το φινάλε της εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου και ο νέος της σύντροφος έκαναν ένα σύντομο ταξίδι στην Αίγινα, και αφού επέστρεψαν για λίγο στην Αθήνα, αναχώρησαν ξανά για την Πάρο αυτή τη φορά. Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. 

katken   la katken katken   la

Σε μια από τις αναρτήσεις της, η παρουσιάστρια έχει επισημάνει τον σύντροφό της και ακόμη δυο φίλους της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
«Ο Διάβολος φοράει Prada 2»: Παγκόσμια πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη – Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί
Η επιστροφή του «The Devil Wears Prada 2» σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την πρώτη εμβληματική ταινία, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κινηματογραφικά γεγονότα της χρονιάς
Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt and Stanley Tucci