Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν αντέχω, έχουν κάνει τέρατα σε ανήλικα

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν αντέχω, έχουν κάνει τέρατα σε ανήλικα

Κατερίνα Καινούργιου: «Με όλα αυτά τα θέματα, αυτές τις ημέρες είμαι ως εδώ και δυσκολεύομαι αρκετά να τα παρουσιάσω. Δεν μπορώ, αλήθεια σας λέω, δεν μπορώ». 

Κεντρικό θέμα σε όλες σχεδόν τις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στα δελτία ειδήσεων, αποτελούν ασφαλώς οι δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση και ψυχολογική και λεκτική βία στον χώρο του θεάματος.

Τηλεοπτικές εκπομπές σε όλες της ζώνες, με συνεντεύξεις ηθοποιών, φέρνουν στρο φως της δημοσιότητας όλο και πιο τρομακτικές λεπτομέρειες από περιστατικά που έχουν συμβεό στο χώρο του θεάματος.

Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις για γνωστό σκηνοθέτη και την παρενόχληση σε ανήλικα παιδιά, η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε άλλο να ακούει τόσο αισχρά πράγματα και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε. 

“Με έχει πιάσει σφίξιμο στο στομάχι, έχω τάση για εμετό. Με όλα αυτά τα θέματα, αυτές τις ημέρες είμαι ως εδώ και δυσκολεύομαι αρκετά να τα παρουσιάσω. Δεν μπορώ, αλήθεια σας λέω, δεν μπορώ. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που τόσα χρόνια έχουν το απίστευτο respect, περνάς από δίπλα τους και σε φτύνουν, είναι ένα συγκεκριμένο γκέτο και μια κλίκα που τους προσκυνούν οι πάντες, τους έχουν θεοποιήσει και αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει τα τέρατα σε ανήλικα παιδάκια.

Με πιάνει σφίξιμο στο στομάχι, δεν είμαι γονιός αλλά πραγματικά αν είχα παιδί και έφτασε στα αυτιά μου η παραμικρή υποψία, θα τον έπιανα με τα ίδια μου τα χέρια. Μιλάω ειλικρινά, δεν το θελω αυτό το θέμα, δεν μπορώ άλλο, δεν το θέλω. Να τους κλείσουν μέσα. 

Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά θέλω και να μην το παίζουμε καθόλου το θέμα” τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την αντρίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις