Δευτέρα, 3 Ιουν.
33oC Αθήνα

Κατερίνα Λέχου: Είμαι μελαγχολική φύση και κλειστή και μου αρέσει να είμαι μόνη μου

Κατερίνα Λέχου: Είμαι μελαγχολική φύση και κλειστή και μου αρέσει να είμαι μόνη μου
ΦΩΤΟ NDP

Την Κατερίνα Λέχου υποδέχτηκε η Αθηναΐς Νέγκα. H αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, αλλά και για τον χαρακτήρα της, λέγοντας ότι της αρέσει η μοναχικότητα.

Μελαγχολική φύση και άνθρωπος κλειστός που απολαμβάνει τη μοναχικότητά της, δήλωσε η Κατερίνα Λέχου στην εκπομπή που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα.

«Είμαι μελαγχολική φύση και κλειστή και μου αρέσει να είμαι μόνη μου. Εγώ νιώθω φυσιολογική. Οι άλλοι που είναι συνέχεια χαρούμενοι ή συνέχεια δεν είναι φυσιολογικό. Η χαρμολύπη είναι ένα ωραίο συναίσθημα, έχεις μία γλυκιά θλίψη».

 

Μιλώντας για τον σύζυγό της, η Κατερίνα Λέχου λέει με χιούμορ:

«Και το παραμικρό μου ολίσθημα το θεωρεί ποινικό αδίκημα, αλλά με συγχωρείς, επειδή με αγαπάει. Είναι ποινικό αδίκημα το ότι π.χ. δεν έβαλα το κρέας από την κατάψυξη…».

«Σε πάρα πολλά με έχει αλλάξει και τον έχω αλλάξει κι εγώ. Έχω γίνει λιγότερο επικριτική, λιγότερο φωνακλού, γιατί δεν αντέχει τις φωνές καθόλου και εγώ προέρχομαι από ένα σπίτι που φωνάζαμε. Αυτός δεν αντέχει, μπλοκάρει όλο το σύστημα, έχω χαμηλώσει το volume. Χωράω πιο εύκολα τους ανθρώπους», συμπληρώνει η δημοφιλής ηθοποιός, κάνοντας την Αθηναΐδα Νέγκα να γελάσει.

 

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Λέχου εξήγησε γιατί δεν θέλει να έχει μία «κολλητή» φίλη στη ζωή της για να πάει η κουβέντα στη σχέση που έχει με τη μητέρα της:

«Δεν θέλω να έχω κολλητή φίλη γιατί έχω την τάση να κάνω εξαρτητικές σχέσεις, είναι κάτι που έχω δουλέψει πολύ και δεν θέλω. Έχω ανθρώπους που αισθάνομαι οικείους ψυχικά».

 

«Η εξαρτητική σχέση είναι να ζεις μέσα από τη ζωή του άλλου. Εγώ επί πολλά χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου το χάδι. Έμεινα στο πατρικό μου μέχρι τα 35 μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς μου, απλώς κάτι λείπει. Δεν ήταν τρυφερή γιατί δεν την είχαν τρυφερέψει και αυτή», κατέληξε στη συνέντευξή της η αγαπημένη ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις