Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Κατερίνα Στανίση: Έλεγα το «Μυστικέ μου έρωτα» και μπήκε με το φορτηγό μέσα στο μαγαζί

Κατερίνα Στανίση: Έλεγα το «Μυστικέ μου έρωτα» και μπήκε με το φορτηγό μέσα στο μαγαζί

Ένα απίστευτο περιστατικό αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια, Κατερίνα Στανίση, στην εκπομπή “Νύχτα Στάσου”, που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (02.12.2023). 

Η Κατερίνα Στανίση αναφέρθηκε στο τραγούδι της “Μυστικέ μου έρωτα”, λέγοντας αρχικά πως “ακόμη όταν το λέω στα μαγαζιά γίνεται χαμός. Τόσα χρόνια… Πολλά χρόνια από το ’82… Εάν δεν πω αυτό το τραγούδι, δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα με πλακώσουν όλοι! Το ζητάνε αυτό το τραγούδι, μικροί και μεγάλοι”.

Και συνέχισε: “Παιδί μου, πήγα να τραγουδήσω κάπου, εξτρά ήμουνα, δεν θυμάμαι πως το έλεγαν το μαγαζί. Τώρα, δεν ήταν και κανένα μαγαζί… Ξέρεις, εξοχικό μαγαζί, καλοκαίρι ήταν και λέω αυτό το τραγούδι.

Ξαφνικά ο κόσμος έφευγε από εδώ, έφευγε από εκεί, δεν ήξερα τι συνέβαινε και ερχόταν ένα φορτηγό μέσα στο μαγαζί! Γιατί είχε πει αυτός στον επιχειρηματία, “άμα θα πει αυτό το τραγούδι, θα μπω μέσα με το φορτηγό”. “Μπες” του είχε πει και και ο κόσμος δεν ήξερε από πού να φύγει. Όλο άντρες ήταν μέσα, δεν υπήρχε γυναίκα ούτε για δείγμα. Θεέ μου, έλεγα, να τελειώσω και να φύγω να πάω σπίτι μου”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις