Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Κατερίνα Στανίση για Γιώργο Νταλάρα: Τον αγαπώ, τον εκτιμώ και έχει την άποψή του

Κατερίνα Στανίση για Γιώργο Νταλάρα: Τον αγαπώ, τον εκτιμώ και έχει την άποψή του

“Εμένα αν μου πρότειναν να ξανακάνω μία διαφήμιση όπως εκείνη που είχα κάνει και είναι αξιοπρεπέστατη, θα την ξανάκανα” είπε η Κατερίνα Στανίση.

Την Κατερίνα Στανίση συνάντησε η κάμερα της Super Κατερίνα και η Ελισάβετ Οικονόμου και σχολίασε τόσο τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους καλλιτέχνες που κάνουν διαφημίσεις, όσο και το προσβλητικό σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τον Γιώργο Νταλάρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ, τον αγαπώ, για μένα είναι ο πιο σημαντικός καλλιτέχνης. Έχει κι αυτός τη γνώμη του, όπως κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Στανίση.

«Εμένα αν μου πρότειναν να ξανακάνω μία διαφήμιση όπως εκείνη που είχα κάνει και είναι αξιοπρεπέστατη, θα την ξανάκανα. Η ζωή μας πάει αλλού, άλλες εποχές. Βλέπουμε ότι καταξιωμένοι ηθοποιοί και τραγουδιστές στο εξωτερικό κάνουν διαφημίσεις. Δεν το βρίσκω κακό», παραδέχεται η τραγουδίστρια στην κάμερα του Alpha.

Παράλληλα, η Κατερίνα Στανίση ρωτήθηκε και για τα σχόλια του Νίκου Μουρατίδη προς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε «απόβλητο της τηλεόρασης» μέσα από το προσωπικό του blog.

«Τον ξέρω και τον Νίκο καλά. Μπορεί να είναι κάποιες φορές κάπως καυστικός αλλά απόβλητο δεν μπορείς να πεις κανέναν άνθρωπο.

Δεν λέγεται έτσι αυτό και ειδικά για ανθρώπους που έχουν δείξει τι μπορούν να κάνουν», απαντά η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Ο Γρηγόρης είναι σημαντικό πρόσωπο για την τηλεόραση, είναι κάπως προσβολή. Απόβλητο δεν λες ούτε στο απόβλητο», καταλήγει στις δηλώσεις της η Κατερίνα Στανίση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις