Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κατερίνα Στικούδη: Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους

Κατερίνα Στικούδη: Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους

Ο Αντώνης Δημητριάδης συνάντησε την αγαπημένη τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη, η οποία μίλησε για το εάν έχει μουσικά απωθημένα, τη μητρότητα, αλλά και για το πως αντιμετωπίζει την κριτική που έχει δεχτεί.

«Γενικότερα μου αρέσει να κάνω πράγματα τα οποία διαφέρουν, να μη βαριέμαι. Δεν ξέρω αν θα φανεί εγωιστικό, αλλά μου αρέσει πολύ έτσι όπως είμαι. Εννοείται ότι κοιτάμε μπροστά!», είπε η Κατερίνα Στικούδη με αφορμή το νέο της τραγούδι.

Η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε και στον σύζυγό της και πως ο ίδιος ήταν εκείνος που την ώθησε να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Υπάρχει έμπνευση. Ο ένας εμπνέει τον άλλον, από το φαγητό που θα μαγειρέψουμε μέχρι και τι μουσική θα κάνουμε. Είμαστε μία ωραία ομάδα, έτσι το βλέπαμε από την αρχή. Άλλωστε ο Βαγγέλης ήταν το κίνητρό μου να γίνω τραγουδίστρια.

Όταν έκανα το MEGA STAR έλεγα αφήστε με στην ησυχία μου, ποια τραγούδια, εγώ ήθελα να γίνω παρουσιάστρια!», είπε και πρόσθεσε πως μία μέρα μπήκε στο στούντιό του και ηχογράφησαν το πρώτο τραγούδι της, με τίτλο «Το Σενάριο».

Έχει μουσικά απωθημένα; Η ίδια δηλώνει όχι, καθώς θεωρεί ότι έχει πειραματιστεί πολύ, ιδιαίτερα στο Your Face Sounds Familiar.

«Πιστεύω στα γυναικεία ντουέτα. Γενικότερα δεν έχω τοίχους μπροστά μου, μου αρέσει να οραματίζομαι», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Η τραγουδίστρια εδώ και μήνες βιώνει ένα νέο ρόλο, εκείνο της μητρότητας. Η ίδια αποκάλυψε πως εάν το ζευγάρι είναι δεμένο και υπάρχει μεταξύ τους επικοινωνία, τότε θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που έρχονται μαζί με ένα παιδί.

Για την κριτική που έχει δεχτεί σχολίασε: «Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Έχω συνηθίσει. Άκουσα πολλά στην αρχή, αλλά ποτέ δεν έδινα σημασία. Διαφορετικά θα είχα σταματήσει… Καμιά φορά απαντάω, ανάλογα τη διάθεσή μου», είπε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις