Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: «Δεν ξεχνώ τη μέρα που σε γνώρισα»

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: «Δεν ξεχνώ τη μέρα που σε γνώρισα»
NDP

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης τραγουδούν μαζί στο σαλόνι του σπιτιού τους. Το αγαπημένο ζευγάρι θα δει σε λίγο καιρό την οικογένεια να μεγαλώνει και δεν βλέπει την ώρα να υποδεχτεί το νέο μέλος.

Μία πολύ όμορφη περίοδο διανύουν στην προσωπική τους ζωή η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης. Ήδη, μετράνε αντίστροφα για να έρθει στον κόσμο και ο δεύτερος γιος τους, που θα πάρει το όνομα Νικόλας.

Παρά τα αρκετά χρόνια που είναι μαζί, το ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και απολαμβάνει τον χρόνο που περνάει μαζί.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Κατερίνα Στικούδη σε κάθε δημόσια τοποθέτησή της για τον Βαγγέλη Σερίφη εκφράζεται με τρυφερά λόγια και μεγάλο θαυμασμό.

Με εξίσου τρυφερά λόγια για εκείνον συνόδευσε και την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram:

«Δεν ξεχνώ τη μέρα που σε γνώρισα… Δεν ξεχνώ τη χειραψία μας… Δεν ξεχνώ το πρώτο μας φιλί…», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

 

Στο βίντεο που δημοσίευσε, η Κατερίνα Στικούδη τραγουδά στο πλευρό του Βαγγέλη Σερίφη, ο οποίος παίζει πιάνο στο σαλόνι του σπιτιού τους, ένα παλαιότερο κομμάτι που είχε γράψει μαζί με τους NEBMA και το είχαν τραγουδήσει με τις Mystique.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις