Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Καθυστερεί η πρεμιέρα της ταινίας «Killers of the Flower Moon» το Μάρτιν Σκορτσέζε

Καθυστερεί η πρεμιέρα της ταινίας «Killers of the Flower Moon» το Μάρτιν Σκορτσέζε

Ο Μάρτιν Σκοτσέζε στη σκηνοθεσία, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και Λίλι Γκλάντστοουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, πως να μην είναι πολυαναμενόμενη ταινία το «Killers of the Flower Moon». Μόνο που η παγκόσμια πρεμιέρα της θα καθυστερήσει δυο εβδομάδες.

Τα Apple Studios ανακοίνωσαν ότι το έργο του Μάρτιν Σκορτσέζε, με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) και τη Λίλι Γκλάντστοουν (Lily Gladstone), θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου, ενώ θα ακολουθήσει το ντεμπούτο του στο Apple TV+. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει μία ημέρα νωρίτερα.

Το «Killers of the Flower Moon» επρόκειτο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τις 6 Οκτωβρίου, πριν «ανέβει» στο Apple TV+.

Αν και οι λόγοι για τη ματαίωση της περιορισμένης κυκλοφορίας δεν αποκαλύφθηκαν, δεν αποκλείεται αιτία να είναι η απεργία σεναριογράφων και ηθοποιών στο Χόλιγουντ.

Βασισμένο στο ομότιτλο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Γκραν (David Grann) το 200 εκατομμυρίων δολαρίων επικό εγκληματικό γουέστερν, διάρκειας 3 ωρών και 26 λεπτών, ξεδιπλώνεται στη δεκαετία του 1920 στην Οκλαχόμα και αφηγείται τις δολοφονίες μελών της Ινδιάνικης φυλής Όσατζ, όταν ανακαλύφθηκαν τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου.

Έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τον Μάιο στο Φεστιβάλ των Καννών, κερδίζοντας ένα παρατεταμένο χειροκρότημα διάρκειας 9 λεπτών και διθυραμβικές κριτικές ενώ θεωρείται φαβορί για τα φετινά Όσκαρ με πιθανότερη υποψήφια την Λίλι Γκλάντστοουν.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro), Μπρένταν Φρέιζερ (Brendan Fraser), Τζέσι Πλέμονς (Jesse Plemons), Λούις Καντσέλμι (Louis Cancelmi) και Στέυργκιλ Σίμπσον (Sturgill Simpson).

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Έρικ Ροθ (Eric Roth) και είναι η έβδομη φορά που συνεργάζεται με τον Ντι Κάπριο και η ενδέκατη με τον Ντε Νίρο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις