Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Κάτια Ταραμπάνκο: Ποζάρει με μπικίνι και αυτοσαρκάζεται για την κοιλιά της

Κάτια Ταραμπάνκο: Ποζάρει με μπικίνι και αυτοσαρκάζεται για την κοιλιά της

H Κάτια Ταραμπάνκο απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σαντορίνη και φρόντισε να δώσει μια γεύση από αυτές στους διαδικτυακούς φίλους της.

Η πρώην νικήτρια του GNTM είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, και πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό τη λογαριασμό στο Instagram.

Το γνωστό μοντέλο, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους foolowers από τις διακοπές της στη Σαντορίνη.

Σε ανάρτηση που έκανε, η Κάτια Ταραμπάνκο ποζάρει στον φακό με ένα μαύρο μπικίνι.

Με φόντο μία πισίνα και το γαλάζιο της θάλασσας, η Κάτια Ταραμπάνκο εκφράζει τη χαρά της που βρίσκεται εκεί, και συνοδεύει τις φωτογραφίοες με την εξής λεζάντα: «Το χαμόγελο λέει πολλά και αγαπάμε την κοιλιά».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Κάτια Ταραμπάνκο είχε αναφερθεί καια στα δύσκολα παιδικά της χρόνια. Όπως έχει αναφέρει η ίδια, δεχόταν bullying στο παρελθόν, όταν ήταν ακόμα μαθήτρια.

«Δεχόμουν bullying για την προφορά μου. Τα παιδάκια στο δημοτικό αντικατοπτρίζουν όσα συμβαίνουν σπίτι τους. Με αποκαλούσαν Ρωσίδα.

Αν και στην αρχή το σνόμπαρα πολύ, η ψυχανάλυση με έχει βοηθήσει να κάνω άλματα στη ζωή μου», είχε αναφέρει η Κάτια Ταραμπάνκο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις