Lifestyle

Κάτια Ταραμπάνκο: Συμπεριφορές πρώην συντρόφων μου με ενόχλησαν πολύ – Έχω γίνει πάρα πολύ επιλεκτική

«Είμαι ελεύθερη, έχω γίνει πάρα πολύ επιλεκτική και ανοίγομαι πολύ δύσκολα πια», δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο, αναφερόμενη σε συμπεριφορές πρώην συντρόφων της που την ενόχλησαν πολύ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας», η Κάτια Ταραμπάνκο είπε για τους συντρόφους της ότι «με πείραξαν συμπεριφορές τους, μίλησαν για μένα ενώ έλεγαν ότι δεν θα το κάνουν. Ελπίζω να έκανε καλό στη δουλειά τους. Δεν ακολουθώ τον Γιώργο Λάγιο στο Instagram».

Παράλληλα, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «το τένις υπήρχε πάντα στη ζωή μου, είναι πάρα πολύ καλή γυμναστική και λίγο σέξι. Πάντα βρίσκομαι στην τηλεόραση, αλλά μου έχει λείψει ένα ωραίο γύρισμα. Με μεγάλη χαρά θα παρουσίαζα μια εκπομπή μόδας, ένα ταξιδιωτικό πρότζεκτ ή κάτι με φαγητό.

Πιστεύω ότι ο Κουτσόπουλος θα παρουσιάσει πολύ ωραία τη Φάρμα γιατί έχει χιούμορ. Όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, ειδικά όταν η δουλειά αφορά την κάμερα. Οι παρουσιαστές δεν υποκρινόμαστε; Είναι ένα είδος υποκριτικής με την ωραία έννοια», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σάλος με αγοραπωλησία προσωπικών αντικειμένων της Βέφας Αλεξιάδου σε παζάρι στον Ελαιώνα - «Τα αγόρασα γιατί είχαν χαμηλή τιμή»
Ο άνθρωπος που πουλούσε τα αντικείμενα της 91χρονης ζητούσε 150 ευρώ και αποκάλυψε ότι τα αγόρασε σε πολύ χαμηλή τιμή σε παζάρι στον Ελαιώνα, στη συνέχεια ωστόσο, απέσυρε την αγγελία
Βέφα Αλεξιάδου
Sean «Diddy» Combs: Αθώος για sex trafficking και εγκληματική οργάνωση – Γλίτωσε τα ισόβια
Ο Αμερικανός ράπερ και παραγωγός αντιμετώπιζε 5 κατηγορίες και κρίθηκε ένοχος για «μεταφορά για σκοπούς πορνείας» σε δύο περιπτώσεις - Αναλυτικά η ετυμηγορία - Η εισαγγελέας θα ζητήσει την ανώτατη ποινή των 20 ετών
Sean «Diddy» Combs: Αθώος για sex trafficking και εγκληματική οργάνωση – Γλίτωσε τα ισόβια
Ανανεώθηκε πριν 5 λεπτά