Σάββατο, 13 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Κατιάνα Μπαλανίκα: Υπήρξε ένα διάστημα που η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν ήταν καλά και αυτό ήταν στενάχωρο

Κατιάνα Μπαλανίκα: Υπήρξε ένα διάστημα που η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν ήταν καλά και αυτό ήταν στενάχωρο

«Δε νομίζω να πάρω πίσω το delete στον Αλέξανδρο Ρήγα», είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε η Κατιάνα Μπαλανίκα. Η ηθοποιός μίλησε για την Άννα Παναγιωτοπούλου, τον Αλέξανδρο Ρήγα, τον Στηβ Κακέτση, αλλά και τον Γιώργο Μαρίνο.

«Μέχρι και σήμερα ο κόσμος με σταματάει στον δρόμο και μου λέει για το Dolce Vita. Υπήρξε ένα διάστημα που η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν ήταν καλά και αυτό ήταν στενάχωρο.

Η σχέση που είχαμε με την Άννα υπήρχε και στο Dolce Vita, όλ\ες οι σαχλαμάρες που κάναμε οι δυο μας, τις κάναμε και εκεί. Η Σάσα ίσως αγαπήθηκε γιατί έλεγε πράγματα που δε θα τολμούσαν να πουν κάποιες γυναίκες.

Η ατάκα με την οικοδομή είχε βγει από φίλο μου. Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα τελείωσε πολύ μετά το φινάλε του Dolce Vita. Δε νομίζω να πάρω πίσω το ‘delete’ στον Ρήγα, όταν πιστεύω ότι μπορεί να ξαναπονέσω ή να χαλάσω την ψυχή μου, δε θέλω», είπε αρχικά η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Για τον Στηβ Κακέτση, η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε: «Στο μυαλό μου είναι σαν να μην έχει φύγει, σαν κάπου να βρίσκεται. Ο Στηβ είχε πέσει σε κατάθλιψη εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, δεν ήταν πια ο Στηβ που ήταν παλιότερα.

Από τα μάτια του μόνο καταλάβαινες τι γινόταν. Έπρεπε να σταθώ στον Στηβ γιατί ο γιος μου δεν μπορούσε να είναι εδώ».

Για τον Γιώργο Μαρίνο, η Κατιάνα Μπαλανίκα ανέφερε: «Με τον Γιώργο Μαρίνο συναντηθήκαμε για πρώτη φορά όταν ήμουν στην σχολή, μου είχε πει να πάψω να είμαι τσολιάς και να γίνω γυναίκα.

Υπήρχε ένας έρωτας και μια κτητικότητα μεγάλη από τον Γιώργο, θύμωσε πολύ όταν παντρεύτηκα».

Κλείνοντας, η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε: «Θα μπορούσα να κάνω κάτι στην τηλεόραση, αλλά δε με έχουν στο μυαλό τους. Νομίζω μου έχει μείνει η ρετσινιά της show woman ή της κωμικού, ενώ δεν ήμουν τίποτα από τα δύο. Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση, αν και ακούω ότι οι συνθήκες δεν είναι τόσο καλές».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις