Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Κέιτ Χάντσον: Το μουσικό ντεμπούτο της διάσημης ηθοποιού με το τραγούδι «Talk About Love»

Κέιτ Χάντσον: Το μουσικό ντεμπούτο της διάσημης ηθοποιού με το τραγούδι «Talk About Love»
ΑΠΕ ΜΠΕ

Το πρώτο τραγούδι της Κέιτ Χάντσον έχει τίτλο «Talk About Love». Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ έδωσε μία μικρή γεύση από το μουσικό της ντεμπούτο σε ανάρτησή της στο Ιnstagram και ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Το τραγούδι «Talk About Love», το πρώτο της πρωταγωνίστριας του Χόλιγουντ, Κέιτ Χάντσον, θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουαρίου.

Στο teaser, η σταρ εμφανίζεται να βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο φορώντας ένα γούνινο παλτό και γυαλιά ηλίου με φόντο το Λος Άντζελες.

Πριν από λίγες ημέρες κοινοποίησε πλάνα από τη διαδικασία ηχογράφησης στο στούντιο γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Εδώ είμαστε… έρχεται».

Η ανάρτηση της Κέιτ Χάντσον:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

 Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Kate Hudson μίλησε στο PEOPLE για την πρώτη της συναυλία που πραγματοποίησε στο Bad Harriet του Άσπεν στο Κολοράντο.

Ερμήνευσε διάφορες διασκευές, συμπεριλαμβανομένης μίας πιο μπλουζ απόδοσης του «White Horse» του Κρις Στέιπλετον, καθώς και της δικής της εκδοχής στο «When It Don’t Come Easy» της Πάτι Γκρίφιν.

«Μου άρεσε πολύ το μικρό σόου που πραγματοποιήσαμε. Ήταν τόσο ωραίο και ζεστό, μου έκανε πολύ καλό που το κάναμε», ανέφερε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις