Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κένι Λόγκινς: Farewell tour του Αμερικανού τραγουδιστή με τίτλο «This Is It» – Από το «Danger Zone» στο «Footloose»

Κένι Λόγκινς: Farewell tour του Αμερικανού τραγουδιστή με τίτλο «This Is It» – Από το «Danger Zone» στο «Footloose»
YouTube

Ο Κένι Λόγκινς ανακοίνωσε αποχαιρετιστήρια περιοδεία το 2023 με τον εύστοχο τίτλο «This Is It». Τα τραγούδια του θα συνοψίζουν την ιστορία της μουσικής του.

Ο 75χρονος Κένι Λόγκινς θα παρουσιάσει στην τελευταία του περιοδεία τραγούδια του σε συναυλίες και Φεστιβάλ σε πόλεις των ΗΠΑ όπως το Τζάκσονβιλ, η Νέα Ορλεάνη, το Σικάγο και το Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών.

Στο πλαίσιο της περιοδείας με τον εύστοχο τίτλο «This Is It», o Αμερικανός τραγουδιστής δήλωσε ότι «δεν το βλέπω ως το τέλος της επαγγελματικής μου καριέρας, αλλά σίγουρα μία παύση των μεγάλων περιοδειών».

Ο Κένι Λόγκινς πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος για την επικείμενη αποχώρησή του από τις περιοδείες, εκτός από το ότι «πέρασε μια ζωή ταξιδεύοντας και θέλει να βρίσκεται περισσότερο χρόνο στο σπίτι».

Ο τραγουδιστής των επιτυχιών «Danger Zone» (από την ταινία Top Gun) και «Footloose» από το φιλμ με τον ίδιο τίτλο ανέφερε ότι ξεκίνησε τις περιοδείες το 1971 μαζί με τον Τζίμι Μεσίνα και ότι είναι τυχερός που είχε μακρόχρονη καριέρα.

Το «Danger Zone»:

Το «Footloose»:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις