Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Κέβιν Κόστνερ και Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου

Κέβιν Κόστνερ και Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαζύγιο παίρνουν μετά από 18 χρόνια γάμου ο Κέβιν Κόστνερ (Kevin Costner) και η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ (Christine Baumgartner), καθώς η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές».

Σύμφωνα με το TMZ, η σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, σχεδιάστρια και πρώην μοντέλο, ζήτησε να πάρουν διαζύγιο και να έχουν την από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους. Παντρεύτηκαν το Σεπτέμβριο του 2004 στο ράντσο του ηθοποιού στο Άσπεν.

«Με μεγάλη λύπη, συνέβησαν περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Κόστνερ να πρέπει να συμμετάσχει σε μια διαδικασία λύσης του γάμου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κέβιν Κόστνερ.

«Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του ίδιου, της Κριστίν και των παιδιών τους, καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού.

Σημειώνεται ότι ο σταρ του Χόλιγουντ έχει άλλα τέσσερα παιδιά, τρία από τον πρώτο γάμο του με την Σίντι Σίλβα(Cindy Silva) ο οποίος έληξε το 1994 και έναν γιο από το ειδύλλιό του με την Μπρίτζετ Ρούνεϊ(Bridget Rooney).

Όπως αναφέρει η Dailymail, ο ηθοποιός λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου επισκέφθηκε μαζί με τους ηθοποιούς και το συνεργείο της νέας ταινίας που ετοιμάζει, ένα εστιατόριο στο Λας Βέγκας.

Η ιδιοκτήτρια και σεφ Laura Migliorini ανάρτησε φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που δείχνουν τον διάσημο ηθοποιό να φορά τη βέρα του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις