Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κέβιν Σπέισι: Πήρε ρόλο σε βρετανική ταινία παρά τις κατηγορίες για άλλα 7 σεξουαλικά αδικήματα

Κέβιν Σπέισι: Πήρε ρόλο σε βρετανική ταινία παρά τις κατηγορίες για άλλα 7 σεξουαλικά αδικήματα
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Παρά το γεγονός ότι ο Κέβιν Σπέισι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για άλλα 7 σεξουαλικά αδικήματα, ο ηθοποιός κατάφερε να πάρει ακόμα έναν ρόλο, αυτή τη φορά σε μια βρετανική ταινία ανεξάρτητης παραγωγής, που θα έχει υπόθεση με ερωτικό και πολιτικό περιεχόμενο.

Όπως αναφέρει το Variety στο αποκλειστικό του ρεπορτάζ, ο Κέβιν Σπέισι πήρε ρόλο στην ταινία «Control», η οποία θα έχει ως υπόθεση τον παράνομο έρωτα μιας Βρετανίδας υπουργού με τον πρωθυπουργό της χώρας. Ο ηθοποιός, που θα βρεθεί και πάλι στο εδώλιο για σεξουαλικά αδικήματα, θα έχει έναν παρόμοιο ρόλο με αυτόν του Κίφερ Σάδερλαντ, στην ταινία «Phone Booth» του 2002.

Πιο συγκεκριμένα, η Στέλλα Σίμμονς (Λόρεν Μετκάλφ) έχει παράνομη σχέση με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, που θα ενσαρκώσει ο Ματ Χάμπτον. Ένα βράδυ, καθώς η Σίμμονς κατευθύνεται στο σπίτι με το αυτο-οδηγούμενο αυτοκίνητό της, καταλαβαίνει ότι κάποιος που γνωρίζει το μυστικό της και θέλει να την εκδικηθεί, έχει καταφέρει να πάρει και τον έλεγχο του οχήματός της.

Σύντομα, το αυτοκίνητο ακολουθεί μια τρελή πορεία στους δρόμους του Λονδίνου με τη Σίμμονς να είναι εγκλωβισμένη μέσα σε αυτό και να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Ο Κέβιν Σπέισι θα είναι αυτός που θα ενσαρκώσει τον άνδρα που ξέρει το ένοχο μυστικό της Βρετανίδας υπουργού στην ταινία. Ωστόσο, δεν θα εμφανιστεί καθόλου στην οθόνη, απλά θα ακούγεται η φωνή του.

Αν και ο Κέβιν Σπέισι αθωώθηκε για τη σεξουαλική παρενόχληση του – τότε 14χρονου – Άντονι Ραπ, αντιμετωπίζει άλλες 7 κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα στη Βρετανία, μεταξύ του 2001 και του 2004, όπως προέκυψε από έρευνα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις