Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Khloe Kardashian: Το εντυπωσιακό party που διοργάνωσε για τα γενέθλια της κόρης της!

Khloe Kardashian: Το εντυπωσιακό party που διοργάνωσε για τα γενέθλια της κόρης της!

Στο party βρέθηκε και ο πρώην σύντροφος της Khloe, Tristan Thompson… Λαχταριστά γλυκά, εκατοντάδες μπαλόνια και μικρά άλογα σε ένα μοναδικό πάρτι!

Τα πρώτα της γενέθλια γιόρτασε η κόρη της Khloe Kardashian, True. Η διάσημη τηλεπερσόνα διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό party και μαζί με τους φίλους της και την οικογένεια της, έσβησαν το κεράκι της τούρτας. Φυσικά, από αυτή την σημαντική μέρα της True, δεν γινόταν να λείπει ο πατέρας της, Tristan Thompson, ο οποίος έπειτα από την απιστία του, έχει μετακομίσει σε διαφορετικό σπίτι.

Λαχταριστά γλυκά, εκατοντάδες μπαλόνια, μικρά άλογα και μία τεράστια επιγραφή που έγραφε το όνομα της True ήταν μερικά από αυτά που διακόσμησαν το σπίτι της Khloe. Φωτογραφίες και videos, ανέβασε η τηλεπερσόνα και ο μπασκετμπολίστας στο instagram και έδειξαν πόσο ευτυχισμένοι είναι που έχουν στην ζωή τους την True.

Η Khloe, ήταν ιδιαίτερα ανανεωμένη και έλαμπε με το γαλάζιο φόρεμα που φόραγε. Βέβαια ίδια ντυμένη με την μαμά της ήταν και η True, η οποία ήταν πολύ ενθουσιασμένη με το party.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις