Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Κηδεία Mad Clip: Οριστική απόφαση για το τελευταίο αντίο στον τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Κηδεία Mad Clip: Οριστική απόφαση για το τελευταίο αντίο στον τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο

O Mad Clip έφυγε από τη ζωή πρόωρα και αναπάντεχα. Συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου τράπερ σκέφτονται ήδη την κηδεία του 34χρονου…

Λίγα 24ωρα έχουν περάσει από την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο Mad Clip. Ο αγαπημένος τραγουδιστής της τραπ μουσικής σκηνής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του τα ξημερώματα της Πέμπτης και η είδηση του θανάτου του σόκαρε το Πανελλήνιο.

Ο μουσικός επέστρεφε από τον γάμο της μάνατζέρ του στα νότια προάστια, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και μετά σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και έπειτα στον Ευαγγελισμό, όπου και εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το tlife.gr, η κηδεία του Mad Clip, του Πήτερ Αναστασόπουλου όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας. Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώθηκαν το μεσημέρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις