Lifestyle

Κηδεία Παντελή Παντελίδη: “Βούλιαξε” το νεκροταφείο – Το τελευταίο αντίο στον καλλιτέχνη

Χειροκροτήματα και μουσικά όργανα - Φωτογραφίες και βίντεο - Λύγισε η μητέρα του - Δεν ακολούθησε στο νεκροταφείο ο πατέρας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις 10:04 έφτασε η σορός του Παντελή Παντελίδη στον Ι.Ν του Αγίου Σπυρίδωνα της Νέας Ιωνίας. Τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα και στις 14:00 βγήκε η σορός από την εκκλησία με κατεύθυνση προς το κοιμητήριο Μεταμόρφωσης. Στην εκκλησία βρισκόταν πλήθος κόσμου από το πρωί περιμένοντας να πει το αντίο στο αγαπημένο του παιδί, κρατώντας λευκά κυρίως τριαντάφυλλα. Βούλιαξαν οι δρόμοι της Νέας Ιωνίας… Τραγική φιγούρα η μητέρα του Αθηνά, ενώ ο πατέρας Σταύρος δεν κατάφερε ν’ ακολουθήσει στο νεκροταφείο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ιωάννα Τούνη: Οι εντυπωσιακές εικόνες από την εμφάνισή της στο φεστιβάλ των Καννών – «Ζώντας τη στιγμή μου στο Χόλιγουντ»
Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό - «Είμαι απλά ένα κορίτσι ζώντας τη στιγμή μου στο Χόλιγουντ»
Η Ιωάννα Τούνη στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών
32