Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Kim Kardashian: Την απείλησαν με όπλο μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της!

Kim Kardashian: Την απείλησαν με όπλο μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της!

Όμηρος ένοπλων που φορούσαν μάσκες και ήταν ντυμένοι αστυνομικοί κρατήθηκε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι η γνωστή τηλεπερσόνα Kim Kardashian. Ο σύζυγός της Kanye West διέκοψε τη συναυλία που έδινε στη Νέα Υόρκη για να ταξιδέψει κοντά της.

Όλα έγιναν στις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (03.10.2016) στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου μένει η Kim Kardashian κατά την παραμονή της στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας. Ακόμη και ο αριθμός των ενόπλων που εισέβαλαν στο δωμάτιό της παραμένει αδιευκρίνιστος: άλλοι λένε πως ήταν δυο, άλλοι πως ήταν πέντε. Εισέβαλαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου μένει και με την απειλή όπλου φέρονται να της έκλεψαν κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων.

Κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ στο δωμάτιο την ώρα της επίθεσης δεν βρίσκονταν τα δυο παιδιά της Καρντάσιαν, η τρίχρονη Νορθ και ο εννέα μηνών Σέιντ δεν ήταν μαζί της. Όπως αναφέρει το BFMTV, οι δράστες επιτέθηκαν στον νυχτοφύλακα και με την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στο δωμάτιο της Καρντάσιαν. Αφού τον έδεσαν με χειροπέδες, πήραν την Καρντάσιαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο του δωματίου και στη συνέχεια της έκλεψαν δυο κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Η εκπρόσωπος της Ina Treciokas επιβεβαίωσε στο CNN το περιστατικό, σημειώνοντας πως η Κιμ Καρντάσιαν είναι φοβισμένη αλλά δεν έχει τραυματιστεί. Δεν είναι επίσης ακόμη σαφές αν οι δυο ένοπλοι, την λήστεψαν ή όχι αλλά και πως έληξε η ομηρία της. Νωρίτερα, η γνωστή πρωταγωνίστρια reality και όχι μόνο είχε βρεθεί στην επίδειξη μόδας του οίκου Balenciaga.

Για την επίθεση στη γυναίκα του ενημερώθηκε άμεσα ο σύζυγός της Kanye West, ο οποίος μάλιστα διέκοψε τη συναυλία που έδινε εκείνη την ώρα στο φεστιβάλ Meadows στη Νέα Υόρκη.

Αφού είχε αργήσει να εμφανιστεί μισή ώρα, μετά από 20 λεπτά παρουσίας στη σκηνή, ο γνωστός ράπερ ειδοποιήθηκε από τον μάνατζέρ του για την επίθεση στη σύζυγό του και ενημέρωσε τους θαυμαστές του πως έπρεπε να φύγει εξαιτίας ενός έκτακτου οικογενειακού περιστατικού.

Με πληροφορίες από

Guardian

,

Daily Mail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε