Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Πήρα 35 κιλά στην εγκυμοσύνη μου, περνούσαν οι μέρες και δεν έχανα γραμμάριο

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Πήρα 35 κιλά στην εγκυμοσύνη μου, περνούσαν οι μέρες και δεν έχανα γραμμάριο

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023, στις 16:00, στην ΕΡΤ1, η Τζένη Θεωνά συναντά στην εκπομπή «Μαμά-δες» εκλεκτούς καλεσμένους και συζητούν για τα παιδιά τους, αποκαλύπτοντας στιγμές από το μεγάλωμα τους.

Η Τζένη Θεωνά συναντάει την ηθοποιό και παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Κομμάτα, η οποία μιλάει για την περίοδο της εγκυμοσύνης, για τα κιλά που πήρε και δυσκολεύτηκε να χάσει, αλλά και για τις ισορροπίες που αλλάζει στο ζευγάρι ο ερχομός ενός παιδιού.

Το «Happy Day» προέβαλε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης, στο οποίο η ηθοποιός αναφέρθηκε στο βάρος της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνη της.

«Πήρα 35 κιλά στην εγκυμοσύνη μου. Και ήμουν συν 10 από την καραντίνα. Έφτασα 96 κιλά όταν γέννησα. Ήταν πολλά κιλά. Τα έχασα μετά κόπων και βασάνων. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ.

Περνούσαν οι μέρες και δεν έχασα γραμμάριο από τη γέννα. Είχα την ελπίδα ότι κάπως θα αρχίσει να παίρνει τον δρόμο του.Και όταν περνούσαν οι μήνες, είδα ότι ό, τι και να κάνω δεν τα χάνω», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Στη στήλη «Μπαμπά – μίλα», η Τζένη Θεωνά συναντάει τον Κρατερό Κατσούλη. Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για τα δυο παιδιά του και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν με την πρώην σύζυγο του το γεγονός ότι δεν μένουν στο ίδιο σπίτι, ώστε να μη διαταράξουν την ησυχία τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις