Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Κωνσταντίνα Μητσοτάκη για τον πρωθυπουργό: «Εσείς γνωρίζετε τα τριτοξάδερφα του παππού σας;»

Κωνσταντίνα Μητσοτάκη για τον πρωθυπουργό: «Εσείς γνωρίζετε τα τριτοξάδερφα του παππού σας;»

«Με ενόχλησε που έγραψαν ότι υπάρχουν τόσοι σεφ με αστέρια Μισελέν και πήραν εμένα…», είπε η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη, που εργάζεται ως σεφ στη Βουλή.

Η 28χρονη Κωνσταντίνα Μητσοτάκη είναι η σεφ της Βουλής τον τελευταίο χρόνο. Η νεαρή σεφ, μίλησε στη Χριστιάνα Κοχλατζή και στην κάμερα του «Happy Day» για όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα της ενώ ξεκαθάρισε για τη συγγένεια με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Θέλω να ενημερώσω ότι αυτό με τη μακρινή συγγένεια, ισχύει. Έχω πολύ μακρινή συγγένεια.

Από εκεί και πέρα, το καφέ και το εστιατόριο της Βουλής ανήκουν σε ιδιώτη, δεν έχω κάποια σύμβαση με τη Βουλή, δεν πληρώνομαι από το ελληνικό Δημόσιο. Πληρώνομαι από ιδιώτη εργοδότη και δεν έχει καμία σχέση το όνομά μου με αυτό», διευκρίνισε η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη.

«Είναι μία μακρινή συγγένεια που είχε ο παππούς μου αλλά κι εγώ κάπου το χάνω… Εσείς γνωρίζετε τα τριτοξάδερφα του παππού σας; Γιατί κι εγώ δεν τα γνωρίζω. Δεν έχω δει τον κ. Μητσοτάκη ποτέ από κοντά, δεν τον έχω σερβίρει».

 

Η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη δεν έκρυψε ότι: «Με ενόχλησε που έγραψαν ότι υπάρχουν τόσοι σεφ με αστέρια Μισελέν και πήραν εμένα…».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις