Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήταν παράνομο που πήγα στο Ντουμπάι, δεν ζω στον κόσμο μου»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήταν παράνομο που πήγα στο Ντουμπάι, δεν ζω στον κόσμο μου»

«Δεν είχα πρόθεση να προκαλέσω. Δε ζω στον κόσμο μου. Ήταν και μέρος τη δουλειάς», δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιλώντας για το ταξίδι που έκανε στο Ντουμπάι.

Για το ταξίδι της στο Ντουμπάι, εν μέσω καραντίνας, απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει με τις αναρτήσεις της στο Instagram.

«Δεν ήταν παράνομο που πήγα στο Ντουμπάι, δεν το έκρυψα κιόλας. Ήταν και στα πλαίσια δουλειάς γιατί και ο σύντροφός μου είναι επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στην εστίαση και γενικά σε διάφορους άλλους τομείς.

Μπορεί κάτι να φαίνεται πιο προκλητικό και έντονο, δεν είχα τέτοια πρόθεση γιατί δεν μου αρέσει να ζω στον κόσμο μου και δεν ζω στον κόσμο μου», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόσθεσε επίσης: «Κι εγώ πέρασα πολύ δύσκολα και στην προηγούμενη καραντίνα ήταν μακριά η οικογένειά μου, δεν μπορούσα να τη δω. Και τώρα η μητέρα μου δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο και σήμερα, σε μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα, δεν είναι εδώ».

Δείτε τις δηλώσεις της:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις