Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα για τον σύντροφό της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα για τον σύντροφό της

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ: Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Η φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα στον σύντροφό της.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχουν βρει την απόλυτη ευτυχία ο ένας στο πλευρό του άλλου, και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει στο Instagram.

Η σχέση τους μετρά πάνω από 1,5 χρόνο και οι δυο τους απολαμβάνουν να κάνουν πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί.

Τα ταξίδια και η γυμναστική είναι από τις αγαπημένες τους συνήθειες, ενώ κάτι άλλο που τους ευχαριστεί είναι να πηγαίνουν για φαγητό και να δοκιμάζουν διάφορες νοστιμιές.

Τώρα λοιπόν, που η εστίαση έχει ανοίξει και πάλι μετά από πολλούς μήνες το ζευγάρι δε χάνει την ευκαιρία να πραγματοποιεί μερικές εξόδους.

Έτσι, μια από τις προηγούμενες ημέρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, ιδιοκτησίας του Βασίλη, και αφού απόλαυσαν το ποτό και το γεύμα τους, δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν και μια φωτογραφία.

Τη φωτογραφία αυτή, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μάλιστα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε και ένα τρυφερό σχόλιο στη λεζάντα γράφοντας: «Always be my side».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις