Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Σε μία σχέση που περνάς καλά, το επόμενο βήμα μοιάζει κοντινό»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Σε μία σχέση που περνάς καλά, το επόμενο βήμα μοιάζει κοντινό»

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξή της, επιβεβαιώνει ότι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε μία σπάνια συνέντευξη, μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για την προσωπική της χωή.

Με αφορμή την τηλεοπτική επιστροφή της στον ΣΚΑΪ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σόνια Καζόνι και το περιοδικό ΟΚ!, που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απώλεια κιλών και τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ενώ αποκάλυψε το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο επιχειρηματίας γνώρισε τους γονείς της!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Δείτε το σχετικό απόσπασμα όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για την προσωπική της ζωή:

Έπαιξε ρόλο και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στις πιο υγιεινές συνήθειες που υιοθέτησες;

Σίγουρα έπαιξε ρόλο. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που περνάτε πολύ χρόνο μαζί και του αρέσει η υγιεινή διατροφή, η γυμναστική, αυτό βοηθάει. Ο Βασίλης γυμνάζεται και προσέχει τη διατροφή του, είναι τρόπος ζωής για εκείνον. Έτσι, ακόμα και αν εγώ ήθελα να κάνω μια ατασθαλία, βλέποντάς τον φρέναρα!

Στην καραντίνα γνωριστήκατε με τον Βασίλη;

Κοινωνικά γνωριζόμασταν εδώ και χρόνια. Πέρσι το καλοκαίρι όμως ήρθαμε πιο κοντά, ήταν στο διάλειμμα ανάμεσα στα lockdown.

Πρώτη φορά μιλάς τόσο ανοιχτά για την προσωπική σου ζωή δημοσίως, μοιράζεσαι κοινές στιγμές στα σόσιαλ. Παλιότερα δεν επιθυμούσες να αναφέρεσαι στα προσωπικά σου.

Παλιότερα ναι, δεν ήταν κάτι που ήθελα να δημοσιοποιώ. Δεν το ένιωθα. Τώρα όμως αισθάνομαι διαφορετικά, οπότε το εξωτερικεύω. Μου βγαίνει αυθόρμητα και είναι αληθινό.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Βασίλης γνώρισε και τους γονείς σου. Αυτό για σένα πρέπει να είναι ένα σημαντικό βήμα, σωστά;

Ναι, γνώρισε τους γονείς μου. Λογικό δεν είναι; Είμαστε μαζί καιρό.

Υπάρχουν και ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί αλλά δεν μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία. Και ταξιδέψατε μαζί στη Ρόδο για να συμβεί.

Για μένα, τις δικές μου αξίες και τις δικές μου αρχές, ήταν κάτι που ήρθε πολύ φυσιολογικά. Πήγαμε μαζί στη Ρόδο, τον τόπο μου, και ήταν επόμενο πως θα γνώριζε την οικογένειά μου, χωρίς όμως να σημαίνει κάτι περισσότερο αυτό. Στη ζωή δεν ξέρω αν βιάζομαι ή όχι, αλλά πηγαίνω με τη ροή. Πάω όπου με πάει. Και στην παρούσα φάση είμαι χαρούμενη και ήρεμη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις