Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Νέο χειρουργείο το Σάββατο – Το συγκλονιστικό μήνυμα της συζύγου του

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Νέο χειρουργείο το Σάββατο – Το συγκλονιστικό μήνυμα της συζύγου του

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουασιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει με θάρρος να δίνει τη δική του μάχη και να βελτιώνει την υγεία του μέρα με την μέρα.

Στο πλευρό του, βράχος, όλο αυτό το διάστημα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης περνά τον δικό του Γολγοθά, από την ημέρα του σοβαρού τροχαίου, στέκεται η σύζυγός του Εβελίνα.

Μετά από το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο τα Χριστούγεννα του 2017, ο Κωνσταντίνος δε σταματά να δίνει σκληρές μάχες και ευτυχώς μέχρι τώρα βγαίνει συνέχεια νικητής.

Η Εβελίνα πίστεψε στον Κωνσταντίνο όταν τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα.

Τώρα οι δυο τους χαμογελούν και συνεχίζου μαζί τον αγώνα για την αποκατάσταση του Κωνσταντίνου. Όλο αυτό τον καιρό ο Κωνσταντίνος δε σταματά να κάνει επεμβάσεις αλλά και φυσιοθεραπείες προκειμένου να βελτιώσει την κίνησή του. Στις αρχές του Απριλίου ο παρουσιαστής έκανε μια σοβαρή επέμβαση στο κεφάλι στο σημείο που είχε υποστεί ζημιά από το τροχαίο και όλα πήγαν καλά.

Αύριο, Σάββατο, όπως έγραψε η Εβελίνα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα κάνει ακόμη μια επέμβαση, αυτή τη φορά στα μάτια.

«Το Σάββατο αυτά τα υπέροχα γκριζοπράσινα σου μάτια, θα ξανακοιτάξουν τον κόσμο “ΣΩΣΤΑ”, με την βοήθεια του χειρουργού οφθαλμίατρου, Π.Αρβανίτη!!!! Τέλος ο στραβισμός!!!», έγραψε η Εβελίνα, σε ανάρτησή της στα social media.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις