Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Οι ευχές από τη μητέρα του γαμπρού μετά τον γάμο

«Και στα δικά σας οι ανύπαντροι» ευχήθηκε η μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στιγμές χαράς και συγκίνησης τη Δευτέρα (07-07-2025) όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Δίπλα τους, ήταν οι στενοί συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι τους. Όλοι μοιράζονταν τη χαρά τους και έδιναν ευχές στο ζευγάρι για τα καλύτερα.

Η κάμερα της εκπομπής, «Καλοκαίρι παρέα» στον ΑΝΤ1, βρέθηκε έξω από το κτήμα που πραγματοποιήθηκε η δεξίωση και ο δημοσιογράφος πλησίασε την μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού, Φωτεινή για μια δήλωση. «Ευχαριστούμε! Και στα δικά σας οι ανύπαντροι», αρκέστηκε να πει. 

Δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Αρσενάκος, που ήταν στη λίστα των καλεσμένων. Ευχήθηκε τα καλύτερα στο ζευγάρι και χαρακτήρισε τον γάμο τους υπέροχο.

Μια σειρά από βίντεο δείχνουν τα όσα έγιναν στην εκκλησία και στη γαμήλια δεξίωση. Ο γάμος ήταν λαμπερός και το ευτυχισμένο ζευγάρι έδειχνε να το απολαμβάνει 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Θοδωρής Μαραντίνης: Είμαι σε μία φάση της ζωής που κάνω ωραία και νέα ξεκινήματα, το είχα πολύ ανάγκη
«Είναι σε μία ηλικία και τα δύο παιδιά που μπορούν και συνεννοούμαστε και μπορούμε να λειτουργούμε πολύ διαφορετικά και σε ένα άλλο επίπεδο» είπε για τους γιους του
Θοδωρής Μαραντίνης