Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Αργυρός για Γιώργο Νταλάρα: Εγώ είμαι ένα τίποτα μπροστά του

Κωνσταντίνος Αργυρός για Γιώργο Νταλάρα: Εγώ είμαι ένα τίποτα μπροστά του

Με λίγες λέξεις, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τοποθετήθηκε στα όσα είπε για εκείνον κι άλλους τραγουδιστές της νέας γενιάς ο Γιώργος Νταλάρας.

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει τεράστιος ντόρος με την αναφορά του Γιώργου Νταλάρα στους Αντώνη Ρέμο, Κωνσταντίνο Αργυρό και Νίκο Οικονομόπουλο και τους… τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις για «μπιφτέκια και λουκάνικα».

 Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όταν ρωτήθηκε, έδειξε ότι δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο θέμα.

«Τι να πω τώρα; Εγώ είμαι τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα. Να είστε καλά, χρόνια πολλά σε όλους», είπε όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα.

   

Ο Γιώργος Νταλάρας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τα όσα είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»: «Καλή φωνή σίγουρα έχουν ο Ρέμος, ο Βέρτης, ο Οικονομόπουλος, ο Αργυρός. Αυτούς τους ανθρώπους τους εκτιμώ και τους ξεχωρίζω. Άλλο πράγμα είναι να τραγουδάς και να έχεις καλή φωνή και άλλο να τραγουδάς αξιόλογα τραγούδια. Υπάρχουν πολλοί καλλίφωνοι τραγουδιστές που δεν τραγουδούν αξιόλογα τραγούδια (…)

Ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει ότι θέλει, αναλόγως τη ζωή που έχει διαλέξει να κάνει (…)

Σε κάποιες διαφημίσεις στις στάσεις, είδα κοτόπουλα και κάποια μπιφτέκια που διαφημίζουν Έλληνες τραγουδιστές. Κάποιοι από τους Έλληνες τραγουδιστές που είναι διάσημοι και έχουν μεγάλες καριέρες είναι θεόφαλτσοι και για γέλια. 

  

Όταν ένας άνθρωπος έχει καλή φωνή και κερδίζει πολλά χρήματα από τη δουλειά του, θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι μία κακή συμπεριφορά απέναντι στην κοινωνία αλλά και στην αισθητική του κόσμου γίνεται ύβρις».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις