Site icon NewsIT

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα διασκέδασαν σε Μαρινέλλα και Κοκκίνου – Πανταζή

10.01.2024 | 16:36
Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα διασκέδασαν σε Μαρινέλλα και Κοκκίνου – Πανταζή

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποχαιρετάει τη σορό του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά όπου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023. Ο Βασίλης Καρράς (το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης Κεσογλίδης) γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1953 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και απεβίωσε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Δεκεμβρίου 2023. Είχε συνεργαστεί με πολλούς στιχουργούς και συνθέτες όπως ο Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Παντελής Παντελίδης, η Δέσποινα Βανδή, η Πάολα κ.α. Τη δισκογραφία του αποτελούν περισσότερα από 50 άλμπουμ.

Νέες εικόνες από την πρώτη δημόσια έξοδο που έκαναν πριν από μερικές μέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα, έρχονται στο φως. 

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν μιλά ποτέ για την προσωπική του ζωή. Αυτό έχει κάνει και στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Νίκα. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός “συνέλαβε” τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη σύντροφό του στην τελευταία βραδινή τους έξοδο. 

Το ζευγάρι βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στο κέντρο όπου εμφανίζονται η Μαρινέλλα με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου, ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν και στο μαγαζί όπου τραγουδούν η Έλλη Κοκκίνου με τον Λευτέρη Πανταζή. 

Το περιοδικό ΟΚ! εξασφάλισε φωτογραφίες του τραγουδιστή με την αγαπημένη του σε τρυφερά τετ α τετ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού τους φωτογράφισε κατά την είσοδό τους στο νυχτερινό κέντρο, με τον τραγουδιστή και τη σύντροφό του να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Αλεξάνδρα Νίκα: Σε τρυφερά τετ α τετ στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα είναι μαζί τους τελευταίους μήνες αλλά φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version