Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας ευλογημένος άνθρωπος, η φιλία μας δεν αλλάζει

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας ευλογημένος άνθρωπος, η φιλία μας δεν αλλάζει

Μια αποκαλυπτική, εφ’ όλης της ύλης, συνέντευξη παραχώρησε ο αγαπημένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός στη Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μεταξύ άλλων, απάντησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον Σάκη Ρουβά, αν και οι εμφανίσεις τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο αποδείχτηκαν ιδιαίτερα επιτυχημένες.

«Με τον Σάκη Ρουβά δεν πρόκειται να χαλάσω ποτέ τη σχέση μου γιατί είναι ένας πάρα πολύ ευλογημένος άνθρωπος ο οποίος μόνο καλό έχει κάνει στη ζωή μου. Έχω αποκτήσει έναν υπέροχο φίλο», απάντησε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκαθάρισε: «Δεν φταίμε μόνο εμείς οι ίδιοι. Υπάρχουν και κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες για να γίνουν κάποιες συμφωνίες. Δεν έχει να κάνει με τις σχέσεις μας το καλλιτεχνικό.

Η φιλία μας δεν αλλάζει, ούτε όσα έχει προσφέρει ο ένας στον άλλον ή η αγάπη μας. Αυτά δεν αλλάζουν ποτέ», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και κατέληξε για τον Σάκη Ρουβά: «Μπορεί να ξανασυναντηθούμε επαγγελματικά γιατί στη ζωή είμαστε φίλοι».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις