Πέμπτη, 30 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Κάνουμε προσπάθειες να βγάλουμε τραγούδια με την φωνή του Παντελή

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Κάνουμε προσπάθειες να βγάλουμε τραγούδια με την φωνή του Παντελή

Ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για τον αδικοχαμένο αδερφό του, Παντελή, την σύγκριση με τον αδελφό του και τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με τον χώρο, όπως και ο αδερφός του.

«Με ενέπνευσε και ο Παντελής και ο πατέρας μου, ώστε να γίνω τραγουδιστής. Θα κάνω αυτό που αγαπάω, θα δουλέψω για να γίνομαι καλύτερος, αν δεν έκανα κάτι καλά δεν θα με συγκρίναν με τον Παντελή», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Στο σχολείο, μού ζητούσαν αυτόγραφα του Παντελή. Μετά το δυστύχημα του Παντελή είμαστε πιο επιφυλακτικοί, κάνεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις για έναν άνθρωπο.

Για εμάς ο Παντελής δεν έχει «φύγει» ποτέ, είναι στο σπίτι μας, τον ακούμε στα ραδιόφωνα, συζητάμε κάθε μέρα για αυτόν, ο χρόνος δεν είναι ο μεγαλύτερος γιατρός, είναι σαν χθες», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Παντελίδης σχετικά με τον θάνατο του αδερφού του.

Για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του αδερφού του, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης επεσήμανε πως, «υπάρχει ακυκλοφόρητο υλικό και κάνουμε προσπάθειες να βγάλουμε τραγούδια και με την φωνή του Παντελή».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις