Lifestyle

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω πάθει μια κρίση ηλικίας τώρα τελευταία – Νιώθω ότι μεγαλώνω»

«Δεν νομίζω ότι αφορά κάποιον η προσωπική μου ζωή» είπε ο ίδιος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΪ και απάντησε σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή και τον λόγο για τον οποίο δεν μιλάει πλέον ανοιχτά για όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά του.

Όπως παραδέχτηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος περνά μια κρίση ηλικίας. «Είμαι 36. Έχω πάθει μια κρίση ηλικίας τώρα τελευταία. Όσο οδεύω προς τα 40 όντως νιώθω ότι μεγαλώνω».

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ο ίδιος μια εκπομπή απάντησε ότι: «Θα ήθελα πολύ να παρουσιάσω ένα παιχνίδι. Έχω κάνει δοκιμαστικό δύο φορές και έχω κοπεί και στις δύο».

Σχετικά για τους λόγους που έχει πάψει να μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Είχα πει ότι κρατάω κρυφή την προσωπική μου ζωή για να μη με ματιάσουν. Δεν νομίζω ότι αφορά κάποιον. Αφορά τον κόσμο τώρα με ποια κοπέλα είμαι; Πιστεύω ότι είναι λίγο εξωτερικής κατανάλωσης.

Δεν πιστεύω ότι θα συμβεί κάτι κακό αν ανακοινώσω ότι είμαι με μια κοπέλα, απλά μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία του να απαντάς για το εάν παντρεύεσαι ή αν θα κάνεις παιδιά. Αυτά θέλω να αποφεύγω και γι’ αυτό δεν λέω τίποτα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ζευγάρι με την Δανάη Βαρθολομάτου η οποία είναι personal trainer, ενώ ασχολείται και με τον χώρο των media, καθώς ανήκει στην ομάδα των βασικών συνεργατών του Κωνσταντίνου Αργυρού από την Panik Records.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σμαράγδα Καρύδη: Οι αποκαλύψεις για τις σχέσεις της με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Σταύρο Ξαρχάκο
Η ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην σειρά «Στο Παρά Πέντε» η οποία μάλιστα επιστρέφει μέσα από την επετειακή εκπομπή του MEGA για τα 20 χρόνια της σειράς το βράδυ της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου
Σμαράγδα Καρύδη