Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Κοραλία Καράντη: Δεν είναι απλό πράγμα το να μεγαλώνεις χωρίς τους γονείς

Κοραλία Καράντη: Δεν είναι απλό πράγμα το να μεγαλώνεις χωρίς τους γονείς

“Είναι τραυματικά πράγματα αυτά” εξομολογήθηκε η Κοραλία Καράντη.

Για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα αλλά και την επαφή που είχε στο παρελθόν με τα ετεροθαλή της αδέλφια μίλησε από καρδιάς η Κοραλία Καράντη όταν συνάντησε τον Κώστα Τσουρό στο πλατό της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” στο MEGA.

“Ο πατέρας μου μετανάστευεσε σε κάποια ηλικία και έφυγε και πήγε στη Νότια Αφρική, ψάχνοντας την τύχη του. Εκεί ξαναπαντρεύτηκε αργότερα και έκανε άλλα δυο παιδιά, είναι τα ετεροθαλή μου αδέλφια” τόνισε αρχικά η δημοφιλής ηθοποιός.

“Δυστυχώς όμως αυτή τη στιγμή κανένα από αυτά δεν υπάρχει στη ζωή όπως και ο πατέρας μου. Βέβαια δεν ήταν δυνατόν να τον βλέπω εκεί.

Είχα γνωρίσει και τα αδέλφια μου αλλά δεν πέρασα πολύ καιρό της ζωής μου μαζί τους γιατί είναι και αυτές οι δυσκολίες που υπάρχουν στις οικογένειες όταν υπάρχει πρώτος και δεύτερος γάμος ή άλλα παιδιά. Δεν είναι δηλαδή εύκολα θέματα αυτά. Εντάξει, όμως, η ζωή είναι ζωή”.

“Προφανώς και η απώλεια του πατέρα μου άφησε κάτι αργότερα. Δεν είναι απλό πράγμα το να μεγαλώνεις χωρίς τους γονείς. Είναι τραυματικά πράγματα αυτά .

Όταν περιπλέκονται και με άλλα πράγματα αλλά πιστεύω ότι οι δυσκολίες στην παιδική ηλικία, όταν δεν φτάνουν στο σημείο να γίνουν κακοποιήσεις όλων των ειδών, μπορεί να είναι η μεγαλύτερη προίκα στη ζωή ενός ανθρώπου.

Είναι αυτό που σε κάνει να έχεις μεγαλύτερη ενσυναίσθηση, σε δυναμώνει και σε κάνει έναν πιο πλήρη άνθρωπο.

Όταν έχεις πονέσει πολύ, αποκτάς κάτι άλλο, έναν τρόπο για να ζεις τη ζωή με ενσυναίσθηση” υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Κοραλία Καράντη στο MEGA.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις