Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κοραλία Καράντη: Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία, δεν είμαστε ποθητές

Κοραλία Καράντη: Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία, δεν είμαστε ποθητές

Η αγαπημένη ηθοποιός Κοραλία Καράντη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για τον ηλικιακό ρατσισμό στις τηλεοπτικές σειρές αλλά και τις αναμνήσεις από το «Φως του Αυγερινού».

«Δεν μου έγινε φέτος καμία πρόταση για συμμετοχή σε σειρά. Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία.

Μας φαντάζονται με τρόπους συμβατικούς και παλιομοδίτικους στις σειρές: κακές πεθερές, κακές μανάδες, κάτι σε κακό πάντως.

Δεν είμαστε ποθητές. Δίνουν σε πολύ νεότερους ανθρώπους μεγαλύτερους ηλικιακά ρόλους. Ένα ηλικιακό γκρουπ μένει απ’ έξω. Οι άνδρες ηθοποιοί είναι σε καλύτερη μοίρα», ανέφερε η Κοραλία Καράντη.

«Ήμουν πολύ μικρή όταν έπαιζα στο «Φως του Αυγερινού». Έμπαινα στο λεωφορείο και απ’ την μια μέρα στην άλλη, κατάλαβα πως ήμουν δακτυλοδεικτούμε.

Η μητέρα μου η Αφροδίτη Γρηγοριάδου, μετά την προβολή των πρώτων επεισοδίων της σειράς, αλλά και ο Βύρωνας Πάλλης ήταν σκληροί στην κριτική τους. Πρέπει να είναι κάνεις με αγάπη αυστηρός απέναντι στους νέους. Αυτό είναι χρήσιμο», δήλωσε η Κοραλία Καράντη.

«Χαίρομαι που είμαι σ’ αυτή την ηλικία και έχουν έτσι τα πράγματα. Αν ήμουν νέα θα ήμουν πολύ λυπημένη. Λυπάμαι τους νέους συνάδελφους, τραβούν πολλά.

Δεν θα ήθελα ο γιος μου να μπει στην υποκριτική και στην αγωνία του επιούσιου. Φυσικά έχω κάνει λάθη στην καριέρα μου. Αυτά είναι που μας καθορίζουν και είναι ανθρώπινα», κατέληξε μιλώντας στο «Πάμε Δανάη», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Κοραλία Καράντη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις